Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το δείπνο του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και το έναυσμα για τη νέα χρονιά μέσω ανακοίνωσης! (photos)

14265004_178412732585270_2176030890170680219_n
Την ευκαιρία να βρεθούν σε πιο χαλαρές στιγμές και χωρίς την πίεση των προπονήσεων είχαν σήμερα οι παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και πατέρας του επικεφαλή πλέον της διοίκησης του συλλόγου, Τάκης Παπαδόπουλος, παρέθεσε δείπνο σε μέλη της διοίκησης και στους ποδοσφαιριστές, τρεις μέρες πριν την έναρξη της φετινής σεζόν για το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής.

Εκεί, διοικούντες, προπονητής και παίκτες είχαν την ευκαιρία να τα πουν και να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα, σε μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα παρθούν στο μέλλον ώστε να υπάρχει η απαραίτητη σύσφιξη των σχέσεων όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της ομάδας στο facebook.

Μάλιστα, σ αυτήν εκφράζεται και η πίστη όλων στον Μέγα Αλέξανδρο για μια σεζόν που θα μείνει στην ιστορία δίνοντας παράλληλα χαρά στους φιλάθλους της ομάδας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Στιγμές χαλάρωσης και σύσφιξης σχέσεων σήμερα για την ομάδα μας ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν. Κατόπιν πρωτοβουλίας του πρώην προέδρου και πατέρα του νυν επικεφαλή της διοίκησης, Τάκη Παπαδόπουλου, τα μέλη του ΔΣ προπονητής και ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε δείπνο όλοι μαζί τρία 24ωρα πριν τη σέντρα στο πρωτάθλημα. Μια σεζόν στην οποία ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ξεκινά τις υποχρεώσεις του με στόχο να πρωταγωνιστήσει.

Ευχόμαστε η αγωνιστική χρονιά που έρχεται να είναι γεμάτη επιτυχίες για την ομάδα μας και στους φιλάθλους που θα βρεθούν και φέτος στο πλευρό μας, να έχουν πάντα στο μυαλό τους πως είμαστε όλοι ενωμένοι και δυνατοί για να τους δώσουμε χαρά και ευτυχία. Και θα το κάνουμε!”

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected