Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ο Άκης Νικολαΐδης ολοκληρώνει το παζλ της νέας ΑΕ Αλεξάνδρειας!

alexandriamou_a.e_sunenruji0073

Την τελευταία της μεταγραφή ανακοίνωσε πριν λίγο η ΑΕ Αλεξάνδρειας!

Οι “πράσινοι” ενέταξαν στο δυναμικό τους και τρίτο τερματοφύλακα, αυτή τη φορά έναν 17χρονο ταλαντούχο πορτιέρο που πέρσι ξεχώρισε με τις επιδόσεις του στον Ατρόμητο Διαβατού.

Ο λόγος για τον 17χρονο πορτιέρο Άκη Νικολαΐδη, ο οποίος επέστρεψε από τα δοκιμαστικά της Φορτούνα Ντίσελντορφ και τέθηκε στη διάθεση του Κυριάκου Καρασαββίδη, ακόμη πιο δυνατός βέβαια και με περισσότερες εμπειρίες.

Οι άνθρωποι της Γερμανικής ομάδας μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SportsUp, είδαν πολλά στοιχεία στον νεαρό και το χαρακτηριστικό είναι ότι στο τιμ των δοκιμαστικών βρισκόταν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Αντώνης Ζήκος, ο οποίος αποχώρησε νωρίτερα από τον Νικολαΐδη!

Επειδή όμως (όλοι γνωρίζουμε) πως τα δεδομένα στη Γερμανία είναι τελείως διαφορετικά, οι ιθύνοντες της ομάδας θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την εξέλιξη του Ημαθιώτη πορτιέρο και τη νέα σεζόν θα βρεθεί και πάλι εκεί, με στόχο να πείσει οριστικά πως αξίζει ένα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο 17χρονος γκολκίπερ, που εππιλέχθηκε πέρσι στους 36 του 3ου All Star Game Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών, έδωσε το παρόν στη χθεσινή παρουσίαση της ΑΕ Αλεξάνδρειας, όπου φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Δημήτρη Σαμαρά

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΑΕ Αλέξάνδρειας ανακοινώνει την απόκτηση του Θεόδωρου Νικολαϊδη, που την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία κάτω από τα γκολπόστ του Ατρόμητου Διαβατού. Ο 17χρονος (3/2/1999) τερματοφύλακας θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο στον νομό μας και μάλιστα πρόσφατα συμμετείχε στα δοκιμαστικά της Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου ξεχώρισε με τις επιδόσεις του και άφησε το στίγμα του, καθώς ο σύλλογος από τη Γερμανία θα τον παρακολουθήσει τη νέα σεζόν που θα αγωνιστεί στην ομάδα μας. Θοδωρή καλώς ήρθες στην ομάδα μας, να είσαι γερός και δυνατός, με πολλές διακρίσεις”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected