Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η παρουσίαση της ΑΕ Αλεξάνδρειας για τη σεζόν 2016/2017 (photos+vid)

DSCN9923Σε μια όμορφη εκδήλωση σε γνωστό εστιατόριο στο Βρυσάκι, η ΑΕ Αλεξάνδρειας παρουσίασε σήμερα τη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, το ρόστερ αλλά και τη νέα φανέλα της ομάδας, η οποία εξέπληξε ευχάριστα για έναν και μοναδικό λόγο.

Για πρώτη φορά στην Ημαθία (και δεν γνωρίζουμε σε ευρύτερο πλαίσιο, αυτό είναι άλλωστε δύσκολο να διασταυρωθεί) μια ομάδα θα διαφημίσει στη φανέλα της έναν φορέα και μάλιστα με τεράστια φιλανθρωπική δράση, όπως ο σύλλογος “Τα παιδιά της Άνοιξης”! Μια πραγματικά αξιέπαινη πράξη, που πρεσβεύει ένα άλλο ποδόσφαιρο που θέλουμε, δυστυχώς όμως (προς το παρόν) μόνο το ευαγγελιζόμαστε, με κάποιες φωτεινές (καλή ώρα) εξαιρέσεις…

Παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Αλεξάνδρειας, σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου, το τεχνικού επιτελείου, των ποδοσφαιριστών, αντιπροσωπείας των παλαιμάχων αλλά και καλεσμένων από Ακαδημίες και συλλόγους της περιοχής, ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Σαμαράς αναφέρθηκε εξ αρχής στην προσπάθεια που έγινε φέτος για να δημιουργηθεί ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο και κατά δεύτερον, ένα ισχυρό διοικητικό σχήμα ώστε να κρατάει τα…μπόσικα σε γενικές γραμμές, σε μια σεζόν που οι στόχοι είναι εκ των πραγμάτων υψηλοί.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕ Αλεξάνδρειας, μίλησε και για τη στήριξη που επιθυμεί ο σύλλογος από την πολιτεία και δη από τους τοπικούς άρχοντες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αναγκαία παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, γιατί πολύ απλά, ομάδα χωρίς κόσμο δεν πάει πουθενά!

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του :

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Μυλωνάς ο οποίος αφού τόνισε πως νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανος που φορά τη φανέλα της ΑΕ Αλεξάνδρειας, μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που άπαντες οφείλουν να καταβάλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την υπόσχεση πως οι παίκτες από την πλευρά τους θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να επιτευχθούν οι στόχοι. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως αμέσως μετά την τοποθέτηση του, το χειροκρότημα ήταν κάτι παραπάνω από εκδηλωτικό.

δείτε το σχετικό βίντεο :

Αμέσως μετά, ήταν η σειρά του πρωτομάστορα της πορείας της ΑΕ Αλεξάνδρειας τα δύο τελευταία χρόνια, Κυριάκου Καρασαββίδη ο οποίος θέλησε με την τοποθέτηση του να δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας στην ομάδα και να θέσει τον πήχη πιο ψηλά μεν, αλλά με σύνεση και σταθερά βήματα κάθε φορά. Αναφέρθηκε βεβαίως στη μεγάλη στήριξη από πλευράς διοίκησης ειδικά με τη διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ, ενώ σε ερώτηση του SportsUp σχετικά με τον μεγάλο αριθμό παικτών που διαθέτει πλέον, έριξε το…μπαλάκι στους παίκτες λέγοντας πως όποιος προσπαθεί και δουλεύει καθημερινά θα παίζει καθώς όλοι υπολογίζονται στο έπακρο.

δείτε τι είπε ο Κυριάκος Καρασαββίδης :

Τελευταίος στη σημερινή παρουσίαση μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΑΕ Αλεξάνδρειας και νυν αντιπρόεδρος Γιάννης Ουσταμπασίδης, ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στους ανθρώπους που τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της θητείας του αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν το 110% των δυνατοτήτων ώστε η ομάδα να τερματίσει πέρσι στην 3η θέση πίσω από ομάδες – μεγαθήρια όπως τις χαρακτήρισε. Τέλος, έκανε λόγο για προσπάθεια από ορισμένους ώστε να διχαστεί η ομάδα διοικητικά, κάτι που δεν κατάφεραν ποτέ όπως είπε, αντίθετα τους συσπείρωσε

Αναλυτικά η τοποθέτηση του αντιπροέδρου :

δείτε φωτορεπορτάζ της εκδήλωσης :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected