Football League - Μεταγραφές

Στα μελανόλευκα ο Σεμπάστιαν Ναγιάρ!

NAYARΣε μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του προχώρησε ο Παναιγάλειος, με την απόκτηση του Αργεντίνου μέσου Σεμπάστιαν Ναγιάρ!

Οι “μελανόλευκοι” έκαναν δικό τους τον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, με πλούσιο βιογραφικό αλλά και χρονιές με πολλά παιχνίδια στο ενεργητικό του

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Σεμπάστιαν Ρικάρντο Ναγιάρ (Sebastián Ricardo Nayar). Ο 28χρονος (γεν. 10/5/1988) ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία τού συλλόγου, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες και αναδείχτηκε στους «μικρούς» της Μπόκα Τζούνιορς. Το 2008 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, παίζοντας βασικός και σ’ ένα ματς με τη Ρασίνγκ (2-1, στις 17/5/2008), για το Clausura.

Η επόμενη σαιζόν (2009-2010) και μετά από ένα άκαρπο ενδιαφέρον της ολλανδικής Αλκμάαρ, τον βρήκε στην Primera Division, με τα χρώματα της Ρεκρεατίβο Ουέλβα, όπου «έγραψε» 14 συμμετοχές. Συνέχισε, το 2010, σε Κολομβία (Ντεπορτίβο Κάλι) και Μεξικό (Ατλάντε) και ακολούθως, για οικογενειακούς κυρίως λόγους, επέλεξε να αγωνιστεί στην πατρίδα του, την Αργεντινή (Αλντοσίβι), και την Ισπανία, όπου διέμενε η σύζυγός του και ο γιος του. Πρώτα, στην Οριχουέλα της Β’ και μετέπειτα στη Σαν Ρόκε Ντε Λέπε (Γ’ κατηγορία).

Την τελευταία σεζόν είχε 18 συμμετοχές και ένα γκολ με την ΑΕΛ, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια (2013-2015) φόρεσε τη φανέλα τής Κέρκυρας (41 παιχνίδια – 5 τέρματα). Έχει ύψος 1,89 μ. και αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected