Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στο παρά πέντε μεταγραφή ο Παναιτωλικός!

GEPA-19071179036 - ZELL AM ZILLER,AUSTRIA,19.JUL.11 - FUSSBALL - 1. Deutsche Bundesliga, Gambrinus Liga, 1. FC Nuernberg vs Slovan Liberec, Vorbereitungsspiel. Bild zeigt Wilson Kamavuaka (Nuernberg). Foto: GEPA pictures/ Amir Beganovic

Το «σοκ» με την απώλεια του Τάσου Παπάζογλου ήταν «μεγάλο», αλλά στον Παναιτωλικό καλούνται να κοιτάξουν μπροστά και άμεσα να βρουν παίκτη για τον άξονα.

Βέβαια το χρονικό σημείο δεν επιτρέπει πολλές επιλογές. Το «κακό» με τον Έλληνα χαφ συνέβη λίγα 24ωρα πριν εκπνεύσει η έξτρα μεταγραφική περίοδος, οπότε οι λύσεις είναι περιορισμένες.

Σύμφωνα με το agriniosports, τα «καναρίνια»… σκάναραν όσες περισσότερες μπορούσαν και έψαξαν να βρουν ότι καλύτερο υπήρχε στην αγορά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες μία περίπτωση που «παίζει» δυνατά και αυτή τη στιγμή φαίνεται να προκρίνεται είναι του Γουίλσον Καμαβουάκα, που τον τελευταίο 1,5 χρόνο ήταν στην Στουρμ Γκρατς. Κάτι που «επιβεβαίωσε» με πλάγιο τρόπο και εκπρόσωπός του μιλώνρας σε αυστριακά ΜΜΕ αναφορικά με το μέλλον του πελάτη του, όταν και σχολίασε ότι «έχουμε επαφές με συλλόγους από την Ελλάδα και τη Σκωτία».

Ο 26χρονος μέσος κατάγεται από το Κονγκό, όμως γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία και έχει το σχετικό κοινοτικό διαβατήριο. Ξεκίνησε τη καριέρα του από τις ακαδημίες της Ντούρεν, συνέχισε στη Κολωνία και μετά πήγε στην Άαχεν. Το 2009 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Χοφενχάιμ και μετά από δύο σεζόν σε αυτή, έκανε το «άλμα» για τη Μπουντεσλίγκα. Πήγε στη Νυρεμβέργη, έπαιξε σε πέντε ματς της πρώτης κατηγορίας και μετά παραχωρήθηκε δανεικός στη Γιαν Ράγκενσμπουργκ. Με τη φανέλα της έπαιξε σε 28 ματς, σημείωσε ένα γκολ και το 2013 έφυγε από τη χώρα, αρχικά με προορισμό το Βέλγιο και τη Μαλίν (18 συμμετοχές/3γκολ) και μετά για την Αυστρία και τη Στουρμ Γκρατς (38 συμμετοχές).

Λόγω ύψους καθώς είναι 1,88 μπορεί υπό προϋποθέσεις να αγωνιστεί και κεντρικός αμυντικός. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει φορέσει τρεις φορές τη φανέλα της Εθνικής του Κονγκό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected