Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Εξελίξεις στο φινάλε των μεταγραφών στα Χανιά!

marko-zoro-ofiΈχοντας “εχθρό” τον χρόνο, ο ΑΟ Χανιά πάλεψε μέχρι την τελευταία ώρα για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ!

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, τις πιο πολλές πιθανότητες έχει ο Μάρκο Ζόρο, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στα Χανιά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Πλέον, η μεταγραφή του φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική της ευθεία ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι -επιτέλους- θα αφιχθεί στα Χανιά, μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αν γίνει αυτό και αναλόγως της κατάστασης που θα είναι αγωνιστικά ο Ζόρο, τότε θα αποτελέσει ένα σπουδαίο “όπλο” για τον ΑΟΧ.

Ο ΑΟΧ έκλεισε επίσης δύο ποδοσφαιριστές (πλην του Θεολόγου που αναφέραμε). Ο ΑΟΧ αναμένεται να αποκτήσει τον αμυντικό Ντίνο Νικολόπουλο και τον επιθετικό Σάββα Μουδούρογλου. Ο πρώτος έχει παίξει σε Πανηλειακό και Ζάκυνθο και ο δεύτερος σε Πανθρακικό, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας και Εορδαϊκό.

Τέλος, η μεταγραφή του Σκοπιανού Χριστόφ παρουσιάζει γραφειοκρατικά εμπόδια που στον ΑΟΧ ελπίζουν να ξεπεραστούν. Ο παίκτης είναι δηλωμένος ως ερασιτέχνης και αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή, αφού οι προθεσμίες έχουν λήξει στις 31 Αυγούστου. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του παίκτη επιμένει ότι ο Χριστόφ είναι επαγγελματίας και ότι πρόκειται για γραφειοκρατικό λάθος που θα λυθεί και θα γίνει κανονικά η μεταγραφή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected