Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Χρήστος Πατσατζόγλου!

aek_patsatzoglou001Μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν σχεδόν όλο το καλοκαίρι ο Χρήστος Πατσατζόγλου είναι πλέον και επίσημα παίκτης του ΑΟ Χαλκίς.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σπουδαία ποδοσφαιρική προσωπικότητα που μπορεί να προσθέσει εμπειρία και κύρος στον σύλλογο και απομένει να διαπιστώσουμε αν μπορεί να βοηθήσει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με το starsports, ο 37χρονος αμυντικός μέσος που αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας με τη φανέλα της ΑΕΚ Χαλκίδας βρίσκεται πίσω στην προετοιμασία καθώς ξεκίνησε προπονήσεις πριν περίπου 10 ημέρες. Ανεξάρτητα από αυτό το γεγονός δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τον Παναρκαδικό κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.

Παράλληλα όλα στο στρατόπεδο της Χαλκίδας κινούνται πλέον στους ρυθμούς της πρεμιέρας. Στη διάθεση του Τίμου Καβακά δεν θα βρίσκεται ο Κανελλόπουλος ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ αντίθετα ο Εμέκα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Ισχυρή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα βάζει ο Μπαλού ο οποίος δείχνει σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΧ “Τρελά Νερά” με την οποία καλεί τους φιλάθλους του για συγκέντρωση έξω από το δημοτικό στάδιο την Κυριακή στις 16:00 προκειμένου να αναχωρήσουν μαζικά και συντεταγμένα για το γήπεδο του Βασιλικού.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 8 ευρώ και 5 ευρώ για στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected