Κατηγορίες
Super League 1

2-1 αντί για…6-1 ο “δικέφαλος”! [ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1]

paok

Με σούπερ και σκόρερ τους Ροντρίγκες και Μπίσεσβαρ και συνολικά πολύ καλό ποδόσφαιρο ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 2-1 του Παναιτωλικού ενώ είχε δύο δοκάρια και σπουδαίες ευκαιρίες, με κορυφαία το άχαστο γκολ που δεν πέτυχε Περέιρα.

δυναμική του ο νέος ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να τη δείξει από τα παιχνίδια του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League κόντρα στον Άγιαξ.  Κόντρα στον Παναιτωλικό, στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος φρόντισε να στείλει και ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ότι φέτος θα είναι ένας από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς μπήκε με πολύ ορμητικό τρόπο στο νέο Πρωτάθλημα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του σε επίσημο παιχνίδι με την «ασπρόμαυρη» φανέλα (εκμεταλλευόμενος τραγική απομάκρυνση της μπάλας από τον Μύγα) μόλις στο δεύτερο λεπτό και στη συνέχεια  όλη την ομάδα να προσφέρει χορταστικό θέαμα σε όλο το πρώτο μέρος και σε ένα κομμάτι του δευτέρου.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς με μεγάλη ποικιλία στην ανάπτυξή της, δημιουργούσε συνεχώς ευκαιρίες και το ότι ο δείκτης του σκορ έμεινε τελικά στο οφείλεται στα άχαστα που έχασαν οι παίκτες της (ειδικά η ευκαιρία του Περέιρα στο 75’  είναι για χάι λάιτ εκπομπής), στη γκίνια (δύο δοκάρια), αλλά και στον Κυριακίδη που έκανε πολλές επεμβάσεις.

Ο κόσμος και μαζί και η Κορακάκη που τιμήθηκε από τον Σαββίδη ευχήθηκε στον ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα, έφυγαν από την Τούμπα χορτασμένοι.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός φάνηκε ανέτοιμος , ειδικά στο επιθετικό κομμάτι. Σίγουρα έχει την δικαιολογία της έλλειψης ρυθμού.  Περίμενε το λάθος του Βαρέλα για να δείξει κάτι στο φινάλε με το γκολ του Ουάρντα

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδων απέθεσαν λουλούδια στη μνήμη του οπαδού Δημήτρη Αμβράση που πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Τσίμιροτ (Πέλκας 83′), Μπίσεσβαρ (Σάχοφ 67′), Τζάλμα, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης (Περέιρα 67′)

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας (Μουνιός 78), Μάκος, Πάουλο, Ουάρντα, Φερέιρα (Λεντέσμα 46′), Τομανέ και Μαρκόφσκι (Κλέσιο 60′)

περισσότερα στοιχεία στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected