Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 2-1

DSCN0007

Σπουδαία ανατροπή και πρεμιέρα με το δεξί για τον Ατρόμητο Διαβατού, που κατάφερε σήμερα να αλλάξει τη μοίρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα και να πάρει τη ρεβάνς για την περσινή ήττα επίσης την 1η αγωνιστική!

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη επιβεβαίωσε πως είναι “σκληρό καρύδι” στην κατηγορία και διαθέτει σημαντική εμπειρία, καθώς παρά την μεγάλη πίεση που δέχτηκε από την καλύτερη σε γενικές γραμμές Ποντιακή Νεολαία Αράχου, πήρε τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή.

Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν αναγνωριστικά στο σημερινό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δειλά στον αγωνιστικό χώρο, απόλυτα φυσιολογικό βεβαίως δεδομένης της πρεμιέρας αλλά και της κοπιαστικής προετοιμασίας το προηγούμενο διάστημα.

Από το 20λεπτο και έπειτα, η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη ανέβασε στροφές, άρχισε να γίνεται απειλητική και πριν το τέρμα με το οποίο άνοιξε…λογαριασμό για τη φετινή σεζόν, έφτασε τουλάχιστον δύο φορές κοντά στο γκολ.

13903225_660481054100019_3199958154467896087_n

Ένα ακόμη τέρμα για τον Μάριο Αργυρόπουλο

Το πρώτο για τη φετινή χρονιά σημείωσε ο Μάριος Αργυρόπουλος, με έναν πολύ γνώριμο τρόπο για τον ίδιο και συγκεκριμένα με εκτέλεση φάουλ από τον άξονα, με τη μπάλα να ξεγελά τον Μανιόπουλο καθώς βρήκε και σε αμυντικό του Ατρόμητου.

Με το 0-1 υπέρ της, η Ποντιακή Νεολαία φάνηκε να αποκτά τα ηνία του αγώνα, ωστόσο οι “κυανόλευκοι” είχαν το σθένος να φέρουν…τούμπα το ματς και μάλιστα από το 1ο κιόλας λεπτό του δεύτερο μέρους.

Στην πρώτη φάση της επανάληψης, ο Ζερδαλής έκανε την ωραία κάθετη πάσα στον Παπαδόπουλο και αυτός με πλασέ στην απέναντι γωνία του Χατζημιχαήλ, έφερε το ματς στα ίσια.

Το παιχνίδι απέκτησε μια “άγρια ομορφιά” στη συνέχεια, οι “μπλαουγκράνα” ρίσκαραν για το διπλό σε μια έδρα που δύσκολα θα περάσουν οι ομάδες της κατηγορίας, ωστόσο το γκολ που έκρινε τον αγώνα προήλθε από τον αρχηγό του Ατρόμητου, Κώστα Παγγούρα (φωτ) ο οποίος με μια εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα πήρε ύψος, κατέληξε στα δίχτυα του Χατζημιχαήλ που δεν κατάφερε να αποσοβήσει το τέρμα.

Τα νέα δεδομένα στο ματς, άλλαξαν την εικόνα του αγώνα, με τους “κυανόλευκους” να δίνουν στη συνέχεια μεγαλύτερη βάση στην άμυνα τους και τους φιλοξενούμενους να πιέζουν για την ισοφάριση. Παρά τις προσπάθειες όμως αλλά και την είσοδο του “φρέσκου” Νιτόπ, ο Ατρόμητος κράτησε το υπέρ του σκορ και πήρε μια σπουδαία νίκη από πολλές απόψεις.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Πίτο

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Μανιόπουλος, Δαλήγγαρος, Μουρατίδης, Κλάψης, Παγγούρας, Βοργιατζίδης, Λιλιόπουλος, Κάσα (58′ Ντουραχίδης), Αρβανιτίδης, Ζερδαλής, Παπαδόπουλος (83′ Συμεωνίδης)

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Χατζημιχαήλ, Μαγγανάρης, Τόζογλου Π. (77′ Τόζογλου Χ.), Μπεκτάς, Καραπίττας, Αραμπατζής, Καϊρακλίδης, Τοπαλίδης, Βασιλείου (75′ Μπακάτσης), Λαγογένης (61′ Ντιόπ), Αργυρόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected