Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας – Καμπανιακός 3-1 (photos+vid)

Χωρίς τίτλοΤην πρώτη της νίκη πέτυχε η Δόξα Δράμας, που επικράτησε με 3-1 στην έδρα της του Καμπανιακού, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Όπως αναφέρει το SDNA, με το δεξί άρχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής η Δόξα Δράμας. Το συγκρότημα του Κώστα Βασιλακάκη μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, και μόλις στο 10΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε σουτ του Δουμάνη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «μαυραετοί» έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 19΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, με τον Δουμάνη να πετυχαίνει το δεύτερο του προσωπικό γκολ.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, εξέλιξη που όπως ήταν φυσιολογικό εννοούσε την ομάδα της Δράμας, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 48΄ η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουντουρά, έπειτα από χέρι στο οποίο υπέπεσε ο Παπαζαχαρίας, μπαίνοντας εκ νέου στο παιχνίδι.

Δόξα Δράμας

Η εξέλιξη αυτή αφύπνισε τους Δραμινούς οι οποίοι από το σημείο εκείνο και μετά ανέβασαν την απόδοση τους, και στο 60΄ έφτασαν κοντά στο 3-1 χωρίς όμως να το πετύχουν, καθώς η εκτέλεση φάουλ του Καρλόπουλου αντί για τα δίχτυα του Κηπουρού, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του. Ότι δεν κατάφεραν να πετύχουν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι «μαυραετοί», το πέτυχαν στο 86΄ με την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Ίγκορ, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας, Ολίσε, Καρλόπουλος (80΄Παπαζούδης), Δουμάνης (68΄Ίγκορ), Σουάνης, Γιόνδης (60΄λ.τρ. Ντος Σάντος).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Κερλίδης): Κηπουρός, Κασαπίδης, Αλμπάνης, Σαραγιώτης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μενικάλι (70΄Χατζηπαπάς), Στεφανίδης, Προβατίδης, Κουντουράς, Λεφίδης (46΄Τρικαλινός),

*φωτ. από dramanow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected