Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καβάλα – Δόξα Προσκυνητών 5-2

IMG_4730-604x350Ο ΑΟΚ ήταν επιβλητικός για 70 περίπου λεπτά απέναντι στη Δόξα Προσκυνητών, έχοντας πρωταγωνιστές τον Μάρκο Παβίσεβιτς και τον νεαρό Στέλιο Μπλιό.

Όπως αναφέρει το proininews.gr, ο Σέρβος έδειξε τη κλάση του στο σκοράρισμα με το χατ τρικ που πέτυχε ενώ ο Μπλιός σημείωσε ένα γκολ, δημιούργησε ένα ακόμη και είχε ένα δοκάρι.

Ηταν ίσως έκπληξη η συμμετοχή του, στο αρχικό σχήμα, όπως έδωσε στην ομάδα μεγάλη ενέργεια και φρεσκάδα.

Στο Βερούλειο, όπου αυτή τη φορά είχε αρκετούς φιλάθλους, ο ΑΟΚ από την αρχή επέβαλε το ρυθμό του. Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα δεν δημιούργησε ούτε μια ευκαιρία.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα μετά το 75′ ο ΑΟΚ χαλάρωσε ενώ η Δόξα με την πρώτη επικίνδυνη φάση, μείωσε σε 3-1.

Τα γκολ

Το 1-0 έγινε στο 3` μετά από κόρνερ του Κυριακίδη και κεφαλιά του Παβίσεβιτς. Το 2-0 στο 19` μετά από προσπάθεια και παράλληλη σέντρα του Μπλιού και ωραίο τακουνάκι του Παβίσεβιτς. Στο 55` με έξοχη ατομική προσπάθεια και σουτ, ο Παβίσεβιτς το 3-0.

Στο 74` μείωσε σε 3-1 με ωραίο πλασέ από πλάγια θέση ο Βάσκος. Στο 85` με φοβερό σουτ ο Παβίσεβιτς το 4-1 και στο 90` ο Εμρέ με ωραίο πλασέ κρέμασε τον Αθανασίου για το 4-2. Στο 92` από κόρνερ του Μελισσόπουλου, ο Τουμανίδης με κεφαλιά το τελικό 5-2.

Ο ΑΟΚ είχε δυο δοκάρια, δυο δοκάρια. Με πλασέ του Μπλιού στο 19` από σέντρα του Κυριακίδη, όπου αστόχησε στη συνέχεια ο Παβίσεβιτς και με τον Μελισσόπουλο στο 52`(ωραίο σουτ στο οριζόντιο).

Η Δόξα είχε ένα δοκάρι με σουτ του Εμρέ στο 77`.

Συνθέσεις 

ΑΟΚ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Λαδάκης, Παππάς (42` Ζλατκόφσκι), Τουμανίδης, Δέντσας (64` Κασαπάκης), Μελισσόπουλος, Παβίσεβιτς, Μπλιός (70` Πτηνόπουλος).

Δόξα Προσκυνητών: Περτσάς, Σιδηρόπουλος, Δημητριάδης (60` Κελεσίδης), Λειβαδιώτης, Τρίχας, Κίτσο, Εμρέ, Δραγανίδης, Βάσκος, Κλης (60` Γιαννακίδης), Θωμάς (75` Λέφης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected