Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΠΑΟ Βάρδας – Αιολικός 1-0

BARDA-panaigialeios-9Πρεμιέρα με το δεξί για τον ΠΑΟ Βάρδας που επικράτησε του Αιολικού με 1-0, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι κρίθηκε με γκολ-φάουλ του Γιώργου Πολίτη στο 11ο λεπτό.

Όπως αναφέρει το amaliadanews, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν από την αρχή τα ηνία. Το αριστουργηματικής εκτέλεσης φάουλ του Πολίτη κατέληξε στα δίχτυα, δίνοντας το πάνω χέρι στον ΠΑΟΒ. Ο Αιολικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, η μεγαλύτερη ευκαιρία τους ήρθε στο 85’ όταν ο Μπουρούς από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Νωρίτερα, ο ΠΑΟ Βάρδας φωνάζει για πέναλτι, με τον διαιτητή να δίνει πάντως επιθετικό φάουλ και να ξεσπά «θύελλα» αντιδράσεων από πλευράς γηπεδούχων. Ο Αιολικός θα μπορούσε να «κλέψει» την ισοπαλία, καθώς από το 88’ μέχρι το 90’ είχε τρεις ευκαιρίες για γκολ (η μία εξ αυτών δοκάρι) με τους Αμπντούλ και Μπουρούς να είναι οι μοιραίοι.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Βάρδας: Κωνσταντινόπουλος, Καρούτης (66′ Πολίτης Π.), Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Βραχνής, Πολίτης, Βατσής (83′ Ανδριέλος), Σαμπανάι (76′ Καζαντζής), Ντόμας, Γούρμος.

Αιολικός: Πάππος, Καδής, Κρητικός (64′ Χρήστου), Καπταγιάννης, Κεσίδης (69′ Αμπραχαμιάν), Κριπιντίρης, Λαλάς, Μίχος, Μπουρούς, Μανουσάκης (76′ Μουτζούρης), Ραζάκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected