Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Μέγας Αλέξανδρος Δροσερού 5-1 (photos)

14292357_1356703881024517_3599754406114892030_nΜε νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για την νέα αγωνιστική περίοδο ο Απόλλωνας, στα πλαίσια του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας και μάλιστα με ευρύ σκορ.

Ανανεωμένος στο έμψυχο δυναμικό της η ομάδα των πολλών Ημαθιωτών, είχε μεγάλα διαστήματα στον αγώνα που παρουσίασε ωραίο ποδόσφαιρο.

Όλα τα τέρματα που πέτυχε ήταν όμορφα σε δημιουργία και εκτέλεση και δίκαια χειροκροτήθηκε από τους λιγοστούς φίλαθλους που βρέθηκαν στον αγώνα. Μία νέα ομάδα λοιπόν κτίζει φέτος ο Απόλλωνας συνδυάζοντας την νεανικότητα με την εμπορία και με στόχους μόνο πρωταγωνιστικούς σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι φιλοξενούμενοι παρ΄ όλο που δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους, εντούτοις έπαιξαν δυνατά και έδειξαν ότι θα είναι μία υπολογίσιμη ομάδα στην φετινή Α΄ κατηγορία όπου θα αγωνιστεί.

Το γκολ της αναμέτρησης :

3′ Ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Βούλγαρη η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού και άλλαξε ελαφρά πορεία για τα δίχτυα (1-0)

40′ Ο Πετρίδης έφυγε από αριστερά στην αντεπίθεση, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και πάσαρε δεξιά του στον επερχόμενο Βούλγαρη ο οποίος “έγραψε” εύκολα το 2–0.

43′ Πολύ ωραία πάσα στον κενό χώρο για τον Πετρίδη ο οποίος με ωραίο σουτ σημείωσε το 3–0

45+1′ Εκτέλεση φάουλ για το Δροσερό, ο Σταμανίκης αμαρκάριστος μέσα στην μικρή με ωραία κεφαλιά, μείωσε σε 3–1.

51′ Πάσα του Πετρίδη από δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή για τον Βούλγαρη, με τον τελευταίο να σημειώνει χατ τρικ (4–1).

83′ Αντεπίθεση με τον δραστήριο Πετρίδη, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα για το τελικό 5–1.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσόπτσης, Βαμβακίδης, Τσιρακίδης, Ευθυμίου, Παπαδόπουλος Γ., Πετρίδης, Βούλγαρης, Τσίκος, Σερβετάς (65ο Μπουρδάνος).

Μέγας Αλέξανδρος Δροσερού : Αποστολίδης, Σταμανίκης Κ., Μουράτι (77ο Balliv), Nikolov, Τρελόπουλος, Νικολαίδης, Μπάσδος Μ., Μαλιούφας (46ο Μπασδος Χ.), Καρπάτσης Β. (63o Σταμανίκης Κ.), Καρπατσης Δ., Καρπάτσης Α.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected