Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

DSC06190Παράσταση για έναν ρόλο στο “Ιωάννης Παραλυκίδης” με τον Αιγινιακό να κερδίζει εύκολα την Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0 και να χάνει ευκαιρίες για ένα πολύ μεγαλύτερο σκορ.

Όπως αναφέρει το Pieriasport, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν έδωσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης την ευκαιρία στους αντιπάλους της να απειλήσουν την εστία του Τόλιου και στη συνέχεια του Καραγκιόζη.

Από το πρώτο δεκάλεπτο έδειξε ο Αιγινιακός τις προσθέσεις του με τις 3 απανωτές χαμένες ευκαιρίες του Ζγκούρι (3΄και 5΄) και Γκατζολάρι (στο 8΄).

Μετά από δυο ακόμη καλές χαμένες ευκαιρίες με τον Γκατζολάρι στο 25΄και το 30΄, ήρθε το 1-0 με κεφαλιά του Πασαλίδη απο εκτέλεση κόρνερ του Γιαζιτζόγλου.

Στο 55΄ Ζγκούρι και Πατράλης “έκρυψαν” την μπάλα και ο τελευταίος πάσαρε στον Φασίδη που σούταρε από κοντά άουτ.

Αυτό όμως δεν έγινε και στο 70΄όταν από σέντρα του Παπουτσογιαννόπουλου ο Φασίδης βρήκε αυτή τη φορά όπως ήθελε την μπάλα και …κούνησε τα δίχτυα της Καρδιτσιώτικης ομάδας.

Θα μπορούσε ακόμη και τότε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το σκορ, αν δεν αστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος ο Φασίδης αλλά δεν ευστόχησε.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Ράτκο (20′ λ. τρ. Πασαλίδης), Γιαζιτζόγλου, Πατράλης, Ζούρκος, Γκατζολάρι, Ζγκούρι, Ραγκέλοφ, Ζούρκος. Έπαιξαν και οι: Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Μουκίδης, Κυζιρίδης, Ποσίνκοβιτς, Φασίδης, Μπατάεφ, Καρακώστας, Καραγκιόζης Τ., Παπαδόπουλος Θ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννη (λ. τρ. Ξανθόπουλος), Τζάνης, Καλλιβωκάς, Κοντοβάς, Μοσχάκης, Υφαντής, Βουκομάνοβιτς, Μυργιώτης, Αμπντελάλ, Τζέκος. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Παπαδημητρόπουλος, Ξέρας, Τζέλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected