Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Τσικλητήρας Πύλου – ΑΟ Ζευγολατιού 0-1

Χωρίς τίτλοΚαλύτερος στα σημεία ο ΑΟ Ζευγολατιού, αν και με 10 παίκτες παρακαλώ στο τέλος και με κορυφαίο τον Χρήστο Ρήγα, νίκησε σχετικά εύκολα με 0-1 στην Παραλία τον Τσικλητήρα Πύλου του Νίκου Κακαλέτρη.

Στο 14΄είχαμε ευκαιρία για τον Τσικλητήρα. Ο Κερμενίδης μπήκε από αριστερά έδωσε στον Τσάτσο που σούταρε από το ύψος του πέναλτι, για να απομακρύνει πάνω στη γραμμή ο Φυτσαράκης.

Στο 60′ είχαμε (σωστά) πέναλτι για το Ζευγολατιό σε χέρι του Γραμματικόπουλου. Το εκτελεί εύστοχα ο Ατματζίδης και γράφει το 0-1, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του ματς, όπως και προαναφέραμε.

Ο Ατματζίδης με πέναλτι – που το εκτέλεσε στο 62′ – έκρινε λοιπόν  την αναμέτρηση, ενώ έξι λεπτά αργότερα (στο 68’) ο σκόρερ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Παρά όμως το αριθμητικό πλεονέκτημα όμως ο Τσικλητήρας δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα κάτω, να παίξει στρωτό ποδόσφαιρο  να πάρει έστω το βαθμό στο πρώτο ματς της ιστορίας του στη Γ’ Εθνική.

Ευκαιρία για τον Τσικλητήρα είχαμε και στο 67′, όταν σε  σουτ Κερμενίδη η μπάλα κοντράρει και στο Μαλαχάτη και χτυπά στο κάθετο δοκάρι.

Και στο 68′  (όπως προαναφέραμε) η δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Ατματζίδη για φάουλ στο Μικελάτο. Με δέκα παίκτες τελείωσε έκτοτε τον αγώνα το Ζευγολατιό.

Τέλος, στο 83′ ο Κερμενίδης από αριστερά έδωσε στον Μπίζο, ο Μικελάτος έκανε το γυριστό σουτ με την μπάλα να κοντράρει εκ νέου κόρνερ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ματς.

Συνθέσεις

TΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Μπίζος, Καραμπάς (85′ Διακουμής), Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Μικελάτος,Χοτζάι (61′ Χοντζάι), Γραμματικόπουλος, Τσάτσος, Κερμενίδης.

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ Τσέλιος, Βιδάλης, Παινέσης (52′ Κορμαλής), Σιγάλας, Φυτσαράκης, Μαλαχάτης, Κλαδάκης, Ρήγας (90′ Χουσελάς),Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης (71′ Βελέντας), Ατματζίδης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected