Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ – Ιάλυσος 2-0 (vid)

inka-ialysosΜε τον Λευτέρη Βεστάκη να σημειώνει δύο γκολ στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, η νεοφώτιστη ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της σε Εθνική κατηγορία επικράτησε με 2-0 επί του “έμπειρο” Ιάλυσου και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο! 

Όπως αναφέρει το grandsport, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ μπήκε αρκετά καλά στο παιχνίδι και μόλις στο 1ο λεπτό είχε τη πρώτη καλή στιγμή με τον Βεστάκη να απειλεί αλλά να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να απαντήσει ο Ιάλυσος στο 8′ με τον Σπάρταλη ο οποίος με κεφαλιά απείλησε την εστία του Γεωργίου.

Στο 16′ χάθηκε πολύτιμη ευκαιρία για τον για το ΙΝΚΑ καθώς ο Καρβουνιάρης ανατράπηκε από τον Αρχοντούλη και ο Τσικουδάκης που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα. Στο 26′ ο Ντεντάκης εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να “περνάει” απ’όλους και ο Βεστάκης από κοντά με προβολή έκανε το 1-0 για την ομάδα των Χανίων. Στο 32ο λεπτό η ομάδα του ΙΝΚΑ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με δεύτερο γκολ του Λευτέρη Βεστάκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε από απόκρουση του Παπαδόπουλου και έστειλε τη μπάλα στη κενή εστία.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ να διατηρεί το υπέρ της προβάδισμα παρά την μεγάλη ευκαιρία του Ιάλυσου στο 70′ με τον Γιαννόπουλο που ανάγκασε τον Γεωργίου να διώξει σε κόρνερ ενώ λίγα λεπτά πριν το φινάλε του παιχνδιού ο Παπαθανασίου αστόχησε από πλεονεκτική θέση όπως ακριβώς έκανε και ο Βεστάκης ένα λεπτό αργότερα!

Συνθέσεις

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Γαλανίδης(75’ Γιακουμάκης), Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Σταθινάκης, Γκουτσίδης(80’ Παπαθανασίου), Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης Ταταράκης, Τσικουδάκης(64’ Κυτράκης), Βεστάκης

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: Παπαδόπουλος, Αρχοντούλης(62′ Γούλας), Κοκκίνης, Λίτσος, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Χατζηφούντας, Σπάρταλης(65′ Τσόφλιος), Γιαννόπουλος, Παυλίδης

Nea TV Videos

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected