Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Εθνικός – Ιωνικός 0-0

ethnikos1Βαθμούς και εντυπώσεις  μοιράστηκαν Εθνικός και Ιωνικός καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Σύμφωνα με το kanaliena.gr, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα  ήταν οι ισοπαλία κάτι που και έγινε. Στο γήπεδο του Μοσχάτου και οι δυο ομάδες προσπάθησαν , δημιούργησαν ευκαιρίες όμως μία τα δοκάρια , μία η αστοχία,  δεν μπόρεσαν να προσφέρουν γκολ στους περίπου 1000 και κάτι παραπάνω φίλους του ποδοσφαίρου (800 του Εθνικού 200 του Ιωνικού,  δημιούργησαν μια πολύ όμορφη  ατμόσφαιρα) που βρεθήκαν σήμερα στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Ο Εθνικός μπήκε πιο ζεστά στο παιχνίδι, είχε τον έλεγχο,  προσπάθησε να αιφνιδιάσει, όμως σε μία, δυο, καλές ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

Όσο περνούσε η ώρα ο Ιωνικός ισορρόπησε το παιχνίδι, προσπάθησε και αυτός να δηλώσει παρών, όμως στις ευκαιρίες που του δόθηκαν δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός.

Στο δεύτερο 45’  και οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να σκοράρουν, με αποκορύφωμα τα δοκάρια.

Στο 67’ ο επιθετικός του Εθνικού Μάναλης σούταρε και βρήκε η μπάλα το κάθετο δοκάρι,  ενώ στο 82’ οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα πλησίασαν στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Σαπαλίδη σταμάτησε στο δοκάρι του Βουτσινά.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινας, Στασινός, Παυλακης, Στρατάκης, Μαντζωρος, Μαρτινος, Λεωνιδόπουλος, Σουλελες, Κομνηνός, Κατίδης, Μαναλης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Λετσο, Κατσικιας, Βουρλούμης, Μειμάρογλου, Κρητικος, Παντελιδης, Σαπαλιδης, Αργυρίου, Καραλης, Παπασπύρος, Σιμιτσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected