Κατηγορίες
Super League 1

Ματς “γκραν γκινιόλ” στο AEL FC Arena! [ΑΕΛ – Ηρακλής 2-2]

ael-iraklisΙσόπαλη με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Ηρακλή στην πρεμιέρα των δυο ομάδων στην Super League.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa.gr, η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο στο σημερινό ματς και να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι “χάρισε” την ισοπαλία στην ομάδα του Γηραιού.

Μοιραίος για την ΑΕΛ ο Ματίας Ντεγκρά που έκανε τραγικό λάθος με το οποίο έγινε το 2-2, με τους «βυσσινί» να βρίσκονται πίσω στο σκορ, να φτάνουν στο 2-1 με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ανδρέα Αβραάμ, αλλά προδώθηκαν από το τραγικό λάθος του 33χρονου πορτιέρε.

Δυνατά ξεκίνησε η ομάδα της ΑΕΛ στο πρώτο μέρος, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα βρέθηκε να ηττάται 0-1, αλλά έφτασε άμεσα στο 1-1 σε ένα ματς που μετά τον γρήγορο ρυθμό στην αρχή, δεν είχε ανάλογη συνέχεια.

Μάλιστα ο τεχνικός των γηπεδούχων Άγγελος Αναστασιάδης δεν δίστασε να κάνει και αλλαγή με τον αρνητικό Μονιάκη να αποχωρεί και τον Οουσού να μπαίνει στο ματς, ενώ η ΑΕΛ πραγματοποίησε και δεύτερη αλλαγή, αναγκαστική αυτή τη φορά, με τον Ρέντζα να περνά στο ματς αντί του τραυματία Ναβάρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η λαρισινή ομάδα έκανε το 2-1, όμως το λάθος του Ντεγκρά έφερε το 2-2 και από εκεί και πέρα ο Ηρακλής είχε οχυρωθεί για να κρατήσει το σκορ και την ΑΕΛ να προσπαθεί για το 3-2 δίχως όμως αποτέλεσμα.

Η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά στο ματς με στόχο το γρήγορο γκολ, ήταν καλύτερη, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 11’ όταν ένα λάθος στην μεσαία γραμμή, έδωσε την δυνατότητα στον Λεοζίνιο να κλέψει την μπάλα και να πασάρει στον Λάζαρο Λάμπρου που έφευγε ταχύτατα από δεξιά και προ του Ντεγκρά πέρασε την μπάλα πάνω από τον πορτιέρε της ΑΕΛ για το 0-1.

Η απάντηση της ΑΕΛ ήταν άμεση και στο 15’ έφτασε στο 1-1 όταν ο Ντέλετιτς με ωραία μπαλιά στην καρδιά της άμυνας του Γηραιού βρήκε τον Ανδρέα Αβραάμ που ψύχραιμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  του Χουάντερσον για το 1-1.

Στο 30’ ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν δίστασε να προχωρήσει σε αλλαγή με τον Μονιάκη να αποχωρεί και τον Οουσού να περνά στο ματς μια αλλαγή λογική μιας και ο Κρητικός αμυντικός είχε πολλά προβλήματα και όλες οι επιθέσεις του Γηραιού, όπως και το γκολ, προήλθαν από την μεριά του. Στο 39’ ο Ναβάρο τραυματίστηκε και είχαμε αναγκαστική δεύτερη αλλαγή για την γηπεδούχο ομάδα με τον Ρέντζα να μπαίνει στο ματς.

Η ΑΕΛ προσπάθησε για το 2-1 στο 43’ όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ντέλετιτς ο Πασάς απομάκρυνε τον κίνδυνο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Χουάντερσον επενέβη σωτήρια.

Δυνατά ξεκίνησε η ΑΕΛ και το δεύτερο ημίχρονο με την βολίδα του Φατιόν να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Χουάντερσον με τους «βυσσινί» να φτάνουν στο 2-1 στο 55’ ύστερα από ωραία συνεργασία και σέντρα του Ναζλίδη με τον Ντέλετιτς να πιάνει την κεφαλιά τον Χουάντερσον να διώχνει, τον Αβραάμ να παίρνει το ριμπάουντ και εύκολα από κοντά να δίνει το προβάδισμα.

Στο 63’ η ΑΕΛ έχασε ευκαιρία για το 3-1 με το σουτ του Λαμπρόπουλου να φεύγει άουτ, ενώ δυο λεπτά αργότερα έγινε το 2-2 ύστερα από τραγικό λάθος του Ματίας Ντεγκρά που βγήκε εκτός περιοχής, απέφυγε τον Περόνε, όμως έκανε λάθος που ο Λεοζίνιο δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο και έφερε το ματς στα ίσια.

Οι γηπεδούχοι παρά το σοκ του 2-2 βγήκαν μπροστά και κυνήγησαν το 3-2 αρχικά στο 75′ ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ του Ηρακλή Ναζλίδης και Ντέλετιτς δεν μπόρεσαν να κάνουν το 3-2, ενώ ο δεύτερος απείλησε και με κεφαλιά δύο λεπτά αργότερα από σέντρα του Ρέντζα.

Τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους το φάουλ του Ανδρέα Αβραάμ στις καθυστερήσεις που μπλόκαρε ο Χουάντερσον με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς στο τελικό 2-2.

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ντεγκρά, Ναβάρο (39’ λ.τ. Ρέντζας), Μονιάκης (30’ Οουσού), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Φατιόν, Αναστασόπουλος, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Λαμπρόπουλος (71’ Μαρουκάκης), Ναζλίδης.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Κυριακίδης (54’ Καραγκούνης), Ρούσος, Μπαρτολίνι, Αγγελόπουλος (57’ Σαραμαντάς), Ιντζόγλου, Λάμπρου (64’ Κυνηγόπουλος), Λεοζίνιο, Πασάς, Περόνε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected