Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Ο τερματοφύλακας που έπιασε 5 πέναλτι σε 7 μέρες!

1111-1230x410Μπορεί η ομάδα του να αποκλείστηκε από την ΑΕ Ευόσμου στη 2η φάση του κυπέλλου, ωστόσο αυτός σε δύο αγώνες μετράει πέντε στις πέντε αποκρούσεις πέναλτι (!) σε δύο αγώνες.

Σύμφωνα με το epsm24.gr, πρόκειται για τον 17χρονο τερματοφύλακα του Αστέρα Αμπελοκήπων, Γιώργο Χατζημιμίκο, ο οποίος δείχνει πως από τα 11 βήματα δεν… νικιέται από κανέναν. Η αρχή έγινε στη 1η φάση του κυπέλλου, όπου πέρα από τη γενικότερη καλή εμφάνιση, έβγαλε τέσσερα πέναλτι των παικτών της Ομόνοιας Σταυρούπολης και ήταν ουσιαστικά ο άνθρωπος που χάρισε τη πρόκριση στην ομάδα του, στη 2η φάση.

Ο πιτσιρικάς που ανέβηκε φέτος στην ανδρική ομάδα του Αστέρα Αμπελοκήπων, από την ομάδα νέων, όχι μόνο επαναπαύτηκε από τη πρώτη του καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του, αλλά ήταν και πάλι ο κορυφαίος του αγώνα με την ΑΕ Ευόσμου, στο ματς της 2ης φάσης, βγάζοντας ένα κάρο… ευκαιρίες των Ενωσιτών αλλά και πιάνοντας το πέναλτι του Ρενάτο!

Συνολικά πέντε πέναλτι και διψήφιο αριθμό σωτήριων επεμβάσεων. Σίγουρα, αν συνεχίζει να δουλεύει στους ίδιους ρυθμούς, ο νεαρός Χατζημιμίκος θα μπορέσει να διακριθεί τα επόμενα χρόνια και σε υψηλότερες κατηγορίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected