Κύπελλο Ελλάδος

Παναιγιάλειος – ΑΕ Σπάρτη (0-4) Στους ομίλους οι νεοφώτιστοι!

Χωρίς τίτλοΒαριά ήττα με 0-4 υπέστη ο Παναιγιάλειος από τη Σπάρτη στο γήπεδο του Παναιτωλικού για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το patragoal.gr, η Σπάρτη προηγήθηκε στο 24′ λεπτό, όταν στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπουντόπουλος, ο Γιαννίτσης που είχε προωθηθεί έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να πηγαίνει στα πόδια του Αναστασάκου που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Αθανασόπουλο, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Λακωνίας.

Στο επόμενο λεπτό ο Παναιγιάλειος απάντησε με καλή ευκαιρία του Μπουρλάκη, ενώ μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου οι “μελανόλευκοι” δεν έγιναν ιδιαίτερα απειλητικοί σε αντίθεση με τους Λάκωνες που έχασαν ακόμα 2-3 καλές ευκαιρίες.

Στην επανάληψη η Σπάρτη ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας στο 72′ λεπτό καλή ευκαιρία όταν ο Αθανασόπουλος έδιωξε με υπερένταση το σουτ του Παπαχρήστου.

Η υπεροχή για την ομάδα της Λακωνίας καρποφόρησε για 2η φορά στο 76′ λεπτό, όταν και πάλι ο Αναστασάκος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 85′ ο Μπουντόπουλος με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ στο 87′ με πέναλτι ο ίδιος ποδοσφαιριστής διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Συνθέσεις

Παναιγιάλειος : Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Κοντοές, Πατινιώτης, Καζναφέρης, Μπούζας, Τσιλιγκίρης, Μπουρλάκης (80′ Μωυσίδης), Σκαρτσίλας (46′ Κατίδης), Κρητικός (64′ Ξόμπλιος)

ΑΕ Σπάρτη : Μελίσσας, Κατσίκης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Αρσενίεβιτς (78′ Αναστασόπουλος), Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Αναστασάκος (84′ Παναγιώτου), Βελλίνης (71′ Ηλιόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected