Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Απόλλων Καλαμαριάς – Οι νουθεσίες Καλαϊτζίδη ενόψει Νάουσας και η επιστροφή Καπία

09b87d8495c8cf32b64735c816312dfe_XLΗ νίκη του Απόλλωνα στα Γρεβενά επί της ΑΕΠ Βατολάκκου ήταν εμφατική, αλλά έδωσε και «ερέθισμα» για πολλές παρατηρήσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη προς τους ποδοσφαιριστές του.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, η αρχή έγινε μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια του ΔΑΚ Γρεβενών, όπου τους μίλησε για περίπου δέκα λεπτά και η συνέχεια δόθηκε χθες, για πολύ περισσότερη ώρα, πριν από την προπόνηση της ομάδας. Τι ήταν αυτό που ενόχλησε τον 59χρονο τεχνικό των κοκκινόμαυρων; Το γεγονός ότι υπήρξε μια χαλάρωση της ομάδας μετά το 0-3, που βοήθησε τον αντίπαλο να αναθαρρήσει, να μειώσει στο σκορ και να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το ματς. Η θετική εικόνα βέβαια επανήλθε γρήγορα, αλλά σίγουρα αυτή η παρένθεση δεν γινόταν να μη σχολιαστεί.

«Πρέπει να μένετε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν πρέπει να έχουμε νεκρά διαστήματα», τους είπε μεταξύ άλλων. Φυσικά είχε και καλά λόγια να τους πει για την επιθετική λειτουργία και το ποδόσφαιρο κατοχής που έπαιξαν.

Το θετικό για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τη Νάουσα είναι ότι υπολογίζεται ο Καπίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected