Διάφορα

Μεγάλη βραδιά στο “Cafe στο 90′” με ΠΑΟΚ – Φιορεντίνα!

catsΟ ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα (22:05) τη Φιορεντίνα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League και το “Cafe στο 90” στον Σταυρό Ημαθίας, υποδέχεται θαμώνες και επισκέπτες με…ευρωπαϊκή διάθεση!

Την ευρωπαϊκή του περιπέτεια στους ομίλους του Europa League ξεκινάει απόψε το βράδυ ο ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο» να υποδέχεται στην Τούμπα (22:05 – OTE Sport 4) τη Φιορεντίνα.

Σαφώς και το ματς δεν είναι καθόλου εύκολο για τον ΠΑΟΚ καθώς αντιμετωπίζει τη θεωρητικά ισχυρότερη ομάδα του ομίλου, ωστόσο όπως τόνισε και ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου, ο ΠΑΟΚ ειδικά μέσα στην Τούμπα παίζει πάντα για τη νίκη. Άλλωστε πρώτος ευρωπαϊκός στόχος της ομάδας, όπως ξεκαθάρισε, είναι η πρόκριση από τη φάση των ομίλων.

Για τον Σέρβο τεχνικό δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο στην τελευταία προπόνηση. Ο Ίβιτς αναμένεται να παρατάξει ένα 4-3-3 με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, τους Λέοβατς, Τζαβέλλα, Βαρέλα και Μάτος στην άμυνα, τους Κάνιας, Σάκχοφ και Τσίμιροτ στα χαφ, τους Ροντρίγκες και Κάμπος στα «φτερά» και τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή του «Δικεφάλου» για το ματς με τη Φιορεντίνα συμπληρώνουν οι: Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Τιάμ, Μυστακίδης και Περέιρα.

Από την άλλη η Φιορεντίνα πάει στη Θεσσαλονίκη με μεγάλη αισιοδοξία ότι θα πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός των «βιόλα» Πάουλο Σοουζα περιμένει πολλά από τους παίκτες του, υπογραμμίζοντας πως οι τρεις βαθμοί της νίκης αποτελούν τον μοναδικό στόχο της Φιορεντίνα στην Τούμπα.

Όσον αφορά τα πλάνα του για την ενδεκάδα, ο Σόουζα πρόκειται να ξεκινήσει με το κλασικό του 3-4-2-1 με τους: Λετσερίνι, Αστόρι, Ροντρίγκες, Τόμοβιτς, Μπαντέλι, Κριστόφορο, Μίλιτς, Μπερναρντέσκι, Σάρατε, Βαλέρο και Μπαμπακάρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected