Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

cats

Οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας κι αυτό φάνηκε περίτρανα σήμερα!

Η διοίκηση της ομάδας παρουσίασε σήμερα τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από τους Νίκο Αλμαλιώτη και Ιάσονα Βελέντζα, οι οποίοι τίθενται άμεσα στη διάθεση του Φίλιππου Πέιου για την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κόντρα στην Ελπίδα Μονοσπίτων.

Ο πρώτος μεταγράφηκε φέτος το καλοκαίρι στον ΑΣ Πατρίδας, ωστόσο δεν θα αγωνιστεί (για δεύτερη φορά) στους “κιτρινόμαυρους”, αποχωρώντας πριν λίγες μέρες με προορισμό τη γειτονική Αγία Μαρίνα. Ο 24χρονος μέσος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλως σε ΠΑΟ Παλατίτσια, ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Ατρόμητο Διαβατού, Άτλα Ζερβοχωρίου, Παναργειακό και στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Βέροια.

Ο Ιάσονας Βελέντζας προέρχεται από το φυτώριο της Ακαδημίας Βέροιας, όπου και έμαθε τα…μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα. Είναι 19 ετών και παράλληλα σπουδάζει στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

«Ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Αλμαλιώτη γεννημένος το 1992 και έχει αγωνιστεί στον Μακεδόνα στην Π.Α.Ε Βέροια στο Άτλαντα Ζεβροχωρίου, Ροδοχώρι και στα Παλατίτσια και με τον τερματοφύλακα Ιάσονα Βελέντζα που είναι γεννημένος το 1997 και είναι γαλουχημένος στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας από τα μικρότερα τμήματα φθάνοντας ως το ερασιτεχνικό, ο Ιάσονας είναι δευτεροετής φοιτητής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ ξεκινώντας.

Ο Πρόεδρος κ Καλαϊτζίδης Ανδρεας και το Δ.Σ.του Μεγα Αλεξανδρου Αγιας Μαρινας τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected