Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το pregame από το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Α1 : Κεραυνός Επισκοπής – ΑΕ Αλεξάνδρειας


pregame_lΑ111111111111111111111111111111-vert

Από τη δεύτερη κιόλας αγωνιστική ξεκινούν τα σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν, που εκ των πραγμάτων προμηνύεται συναρπαστική κυρίως όσον αφορά την κορυφή.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα σπουδαίο παιχνίδι στην Επισκοπή Νάουσας και συγκεκριμένα του τοπικού Κεραυνού με την ΑΕ Αλεξάνδρειας, δύο ομάδες που έχουν ενισχυθεί  (και θα ενισχυθούν κι άλλο σύμφωνα με το ρεπορτάζ) στο μεταγραφικό παζάρι, με αποτέλεσμα να δημιουργούν τεράστιες προσδοκίες στους φιλάθλους.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα επιμέρους στοιχεία του αυριανού αγώνα αλλά και δηλώσεις των δύο προπονητών και αρχηγών.

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 35.51 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 2-0 | 2014/2015 (Μπαράζ Α2), 1-3

Κεραυνός Επισκοπής

Προπονητής : Βασίλης Αργυρίου

Θέση στο περσινό πρωτάθλημα : 12η, 28 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Λάζαρος Ορφανίδης, Σπύρος Σταματέλος (τραυματίες), Άγγελος Βοτάρης (τιμωρημένος από πέρσι)

Σχόλιο : Χαμηλή…πτήση στην πρεμιέρα κόντρα στον ΜΑΣ Βεργίνας, αλλά το αυριανό παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και σε φιλικό προετοιμασίας (2-1) και το αυριανό παιχνίδι θα είναι μια πραγματική…σκακιέρα!

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Κυριάκος Καρασαββίδης

Θέση στο περσινό πρωτάθλημα : 3η, 49 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Παναγιώτης Κούκλας, Κώστας Χαλβατζής, Γιάννης Νικολόπουλος, Άκης Νικολαΐδης (τραυματίες), Κώστας Πιπιλιάρης, Γιώργος Αναστάσης (αμφίβολοι λόγω τραυματισμού και στρατού αντίστοιχα), Αποστόλης Λίτσι (τιμωρημένος)

Σχόλιο : Με πολλά προβλήματα μεταβαίνουν στην Επισκοπή οι “πράσινοι”, αλλά με μεγάλη προσμονή για ένα αποτέλεσμα που θα δώσει άλλη αύρα ενόψει της συνέχειας.

Δηλώσεις

Βασίλης Αργυρίου (προπονητής Κεραυνού Επισκοπής) : “Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, αντάξιο των δύο ομάδων που φέτος έχουν κάνει σημαντική προσπάθεια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Να το χαρεί ο κόσμος και να απολαύσει ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου”

Χάρης Παραστατίδης (αρχηγός Κεραυνού Επισκοπής : “Ένα από τα πολλά ντέρμπι της σεζόν το αυριανό, ένα από τα ματς που η ομάδα μου θα δώσει το 110% των δυνατοτήτων της για τη νίκη. Είμαι σίγουρος πως το παιχνίδι θα είναι υψηλού επιπέδου και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος και στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια σημαντική επιτυχία κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο”

Κυριάκος Καρασαββίδης (προπονητής ΑΕ Αλεξάνδρειας) : “Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα έμπειρη, με αξιόλογους παίκτες και έναν προπονητή που γνωρίζει από τον πρωταθλητισμό και την πίεση των αγώνων. Η ομάδα μου είναι απόλυτα έτοιμη για το αυριανό ματς και είμαι πεπεισμένος πως παρά τις σημαντικές απουσίες, άπαντες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη”

Γιώργος Μυλωνάς (αρχηγός ΑΕ Αλεξάνδρειας) : “Ένα παιχνίδι σημαντικό το αυριανό, στο οποίο η ομάδα μου θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα αγωνιστεί με στόχο μια σπουδαία νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Από την πλευρά μας, οι παίκτες είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το αυριανό ματς, το οποίο εύχομαι να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected