Γ Εθνική / Τοπικά

Δηλώσεις του Γιώργου Τυριακίδη για την πρεμιέρα του Αλμωπού Αριδαίας

DSCN2358Ιστορικές στιγμές θα ζήσει την Κυριακή η Αριδαία, αφού ο Αλμωπός επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στην… ελίτ της Γ΄ Εθνικής, εντός με τον επίσης νεοφώτιστο ΑΟ Καρδίας, με τον τεχνικό των «κυανόλευκων», Γιώργο Τυριακίδη να δίνει το στίγμα του.

Ο έμπειρος προπονητής, που «έβγαλε» κατηγορία πέρυσι την ομάδα της Πέλλας, γυρνά στη Γ΄ Εθνική, όπου είχε εργαστεί παλιότερα με τον Αετό Σκύδρας. Ο Τυριακίδης τόνισε αρχικά στην «ΑRENA PRESS»: «Την πρώτη αγωνιστική είχαμε ρεπό, κάτι κακό, αφού δεν αποκτήσαμε ρυθμό, ενώ μας είχε αποπροσανατολίσει και η αλλαγή στα φιλικά. Και ένα επίσημο 90λεπτο, θα έδινε μεγαλύτερο δείκτη ετοιμότητας.

Τουλάχιστον, ανεβάζει την… ανυπομονησία σε εμάς και τον κόσμο. Ατού είναι ο ενθουσιασμός και η «δίψα» ομάδας και φιλάθλων, γιατί ο Αλμωπός λείπει χρόνια από την πρώτη γραμμή, το προσκήνιο. Αυτό μας δίνει ώθηση, κίνητρα, διάθεση και παραπάνω όρεξη. Μακάρι να μας στηρίξει ο κόσμος και το γήπεδο να είναι γεμάτο, όπως πέρυσι στα μπαράζ ανόδου. Με υπομονή, συγκέντρωση και πειθαρχία, μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Καρδίας, εξαρτάται από εμάς. Είναι και εκείνη νεανική ομάδα, που έχει καλά τρεξίματα, χάνει δύσκολα και προμηνύεται ισορροπημένο ματς».

«ΟΧΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ»

Για να συνεχίσει ο τεχνικός του Αλμωπού: «Έχουμε κάποιες έμπειρες μονάδες, όπως οι Καραγιάννης, Διαμαντίδης, Ζαρογιάννης και Παπαζούδης. Πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα, για να εξασφαλιστούμε γρήγορα, να στοχεύσουμε σε μια καλή θέση και να αναδείξουμε νέους παίκτες. Έχουμε πολλούς νεαρούς, που θέλουν να καταξιωθούν. Το ότι πέφτει ένας, σίγουρα μειώνει τα κίνητρα, θα ατονήσει νωρίς το ενδιαφέρον. Μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στα φιλικά, αλλά τα επίσημα μετράνε. Η Αριδαία θέλει μόνο βήματα μπροστά, όχι πίσω, για να δώσει νέες χαρές μετά την περσινή άνοδο». Μόνη απουσία είναι ο τιμωρημένος από πέρυσι, Γιώργος Ελευθεριάδης, ενώ άμεσα θα ξεκαθαρίσουν τα μεταγραφικά, για τους Τσιρλίδη και Σαμαρόπουλο (πιο κοντά ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος απασχολεί και άλλες ομάδες, όπως από Βουλγαρία).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected