Κατηγορίες
Διάφορα

Στις 20.00 το ματς Βέροια – ΑΕΚ στο Cafe στο 90′!

Cafe 90-vertΣε μια άκρως ποδοσφαιρική ημέρα, με πάνω από 20 τηλεοπτικές μεταδόσεις, το Cafe στο 90′ σας προσφέρει απόψε την αναμέτρηση της Βέροιας με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστικής της Super League.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την ΑΕΚ να παίζει στη Βέροια, με τον Χριστοδουλόπουλο να είναι μην είναι στην αποστολή. Η Ένωση ύστερα από το διπλό στον ΠΑΣ Γιάννινα (17/1) δεν έχει πάρει τρίποντο μακριά από το ΟΑΚΑ και αυτή την κατάρα θέλει να την ξορκίσει σήμερα. Εκεί, ο Τιμούρ Κετσπάγια σε σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να ξεκινήσει με τους: Ανέστη στο τέρμα και τους Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ και Ντίντακ στην άμυνα.

Σιμόες και Γιόχανσον θα είναι τα δύο χαφ κι ο Μάνταλος θα βρίσκεται πίσω από τον Αλμέιδ, έχοντας τους Μπακασέτα και Πατίτο Ροντρίγκες στα άκρα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν υπολογίζει στους Σισοκό και Μελίσση. Οπότε κι αυτός σε σύστημα 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους: Λόπεθ στο τέρμα και τους Μαραγκό, Καλί, Ασιγκμπά και Ναβαλόφσκι στην άμυνα, με τους Παπαστεργιάνό και Μαλόν να είναι τα δύο χαφ. Ο Καπετάνος θα είναι στην κορυφή κι οι Κάλβο – Σαρπάνγκ θα είναι στα άκρα, με τον Γκονζάλεθ να είναι ο δημιουργός.

17/9

Ξάνθη-Πανιώνιος (16:00)
Πλατανιάς-Λεβαδειακός (18:15)
Βέροια-ΑΕΚ (20:00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected