Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τεράστια Λίβερπουλ, έφυγε με το “διπλό” από το “Στάμφορντ Μπριτζ”! (vid+tweets)

CsgNqBGXYAAiprCΗ Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει ένα ακόμα ντέρμπι καθώς αυτή τη φορά πέρασε νικηφόρα από το Στάμφορντ Μπριτζ επικρατώντας 2-1 της Τσέλσι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως έχει αρχίσει να αφήνει το αποτύπωμά του στους «κόκκινους», οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεδομένου και του δύσκολου προγράμματος που έχουν στις πρώτες αγωνιστικές.

Έτσι, για την πέμπτη «στροφή» της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς νικώντας την Τσέλσι 2-1.

Οι παίκτες του Κλοπ ήταν κλάσεις ανώτεροι στο πρώτο μέρος από αυτούς του Κόντε με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Λόβρεν. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους Λονδρέζους, η Λίβερπουλ κατάφερε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα στο 36ο λεπτό με τον Χέντερσον να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή.

Στην επανάληψη η Τσέλσι προσπάθησε να μπει να δυνατά και να σημειώσει ένα γρήγορο γκολ που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι και τα κατάφερε με τον Ντιέγκο Κόστα στο 61ο λεπτό. Ωστσόσο, οι φιλοξενούμενοι «οχύρωσαν» σωστά τα μετόπισθέν τους και κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη, την τρίτη στη σεζόν μετά από αυτές επί των Άρσεναλ και Λέστερ.

Απ’ την άλλη, η Τσέλσι έμεινε μακριά από τη νίκη για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μετά και την ισοπαλία με τη Σουόνσι.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected