Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Ιστιαίας – Ολυμπιακός Βόλου 1-2 (photos+vid)

DSC_0343

Σε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι, η ΑΕ Ιστιαίας κοίταξε τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου στα μάτια και έφυγε από το γήπεδο της πόλης ηττημένη με 2-1.

Ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το είχε πάρει, μιας και εκτός από το πολύ καλό παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί νωρίς. Η πολύπειρη όμως ομάδα του Βόλου κατάφερε να γυρίσει τον αγώνα και τελικά μία με το σκληρό παιχνίδι και μία με τις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες της, πήρε και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ευχάριστες εκπλήξεις για την πόλη της Ιστιαίας ήταν αφενός ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο ( πάνω από χίλιοι κάτοικοι της περιοχής και περίπου 150 από τον Βόλο) και από την άλλη τα πολύ καλό παιχνίδι που έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές του Θ. Γουρνά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την νεοφώτιστη στη Γ΄ Κατηγορία Ιστιαία να μπάινει δυνατά και να κοιτάζει τον αντίπαλό της στα μάτια, καταφέρνοντας να προηγηθεί στο 4ο κιόλας λεπτό με γκολ του Πανάκη.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν την στήριξη μιας δυναμικής κερκίδας που δε σταμάτησε λεπτό να τραγουδά και να στηρίζει τους παίκτες της ομάδα της και παίζοντας σκληρά, κατάφεραν να μειώσουν λίγο μετά το μισάωρο του αγώνα με τον Μπρίτο ο οποίος μόλις είχε μπεί σαν αλλαγή. Στη συνέχεια, αφού ξεκίνησε το δεύτερο μέρος από την αρχή, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι με ένα αμφισβητούμενο γκολ του Φλίγκου στο 75΄.

Από εκεί και μετά η Ιστιαία συνέχισε να πιέζει αλλά η πείρα του αντιπάλου της δεν της επέτρεψε να αλλάξει το αποτέλεσμα, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν καθυστερήσεις για να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

ΦΑΣΕΙΣ

4΄ Κόρνερ για την Ιστιαίο με τον Νικολέτο που βρήκε κεφάλι του Πανάκη και εκείνος τερμάτισε στα δίχτυα του Κατσούλη, 1-0.

27΄ Ο Οικονόμου με κεφαλιά (μετά από εκτέλεση κόρνερ) ψάχνει τα δίχτυα του Δαμάσκου ο οποίος με εκπληκτική ενέργεια σώζει την εστία του διώχνοντας σε κόρνερ.

34΄ Ο Πανάκης τραυματίζεται (σκίσιμο στο ματόκλαδο) και ο Μπρίτο μπαίνει σαν αλλαγή. Με την εκτέλεση κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Μπρίτο που την στέλνει στα δίχτυα του Δαμάσκου, επανεκκινώντας το παιχνίδι, 1-1.

36΄ Κεφαλιά του Αλεξίου τερματίζει πάνω από το οριζόντιο των φιλοξενούμενων.

38΄ Ο Αναστασίου προσπαθεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δαμάσκου ο οποίος με προβολή την βγάζει κόρνερ.

43΄ Δυνατό σουτ του Αναστασίου χτυπά στο σώμα του Τόουρφρε που επεμβαίνει σωτήρια.

45+ Ο Φλίγος σουτάρει δυνατά από το όριο της μεγάλης περιοχής και ο Δαμάσκος μπλοκάρει σταθερά.

57΄ Ο Σταύρου σουτάρει κάτω από την πίεση του Τόουρφρε στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο του Δαμάσκου.

69΄ Η μπάλα φτάνει μετά από φάουλ στον Κωστόπουλο που δίπλα στον Δαμάσκο ψάχνει τα δίχτυα του, εκείνος όμως με το χέρι στέλνει την μπάλα σε κόρνερ.

75΄ Σε μια αμφισβητούμενη φάση ο Φλίγκος σκοράρει από κοντά με κεφαλιά, κάνοντας το τελικό 1-2.

Συνθέσεις

AE Ιστιαίας : Δαμάσκος, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Πουταχίδης, Πανάκης, Τογουόρφε, Στεργίου Αργ., Στασινόπουλος (70’ Στεργίου Ηλ.), Αλεξίου, Νικολέτος (77’ Ανέστης Χρ.), Θόρια (16’ λ. τρ. Βασιλείου)

Ολυμπιακός Βόλου : Κατσούλης, Στουρνάρας (71’ Κολημήτρας), Μανάλης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Πότσι (33’ Μπρίτος), Δωματάς, Οικονόμου, Φλίγκος, Σταύρου, Αναστασίου (46’ Ναστέφσκι)

περισσότερες φωτογραφίες στο eviagoal

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected