Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Αιολικός – Παναχαϊκή 0-0

14183840_1172166642850053_7653885543384810410_n-vertΜοιρασμένο παιχνίδι στη Λέσβο, όπου Αιολικός και Παναχαϊκή αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0

Μπροστά σε 1000 περίπου θεατές (μια εικόνα που θύμισε παλιές καλές εποχές), η ομάδα του Πέτρου Μίχου ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο, όπου είχε 3 τουλάχιστον καλές ευκαιρίες για τέρμα, ενώ στο δεύτερο μέρος και ειδικά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι “κοκκινόμαυροι” ανέβασαν στροφές και έφτασαν απειλητικά στην εστία του Πάππου.

Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 86ο λεπτό, όταν σε μια σύγχυση στην άμυνα του Αιολικού, ο Αθανασόπουλος δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, ένα γκολ που θα έκρινε και τον νικητή καθώς απέμενε ελάχιστα για το τελευταίο σφύριγμα.

Το φιλμ της αναμέτρησης (by patragoal.gr)

9′ Αδύναμο σουτ του Λαμπρόπουλου, δεν ανησυχεί την εστία του Πάππου.

16′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αιολικό, όταν σε φάουλ του Μίχου η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Βρονταρά

19′ Πιέζει ο Αιολικός και χάνει δύο καλές ευκαιρίες, αρχικά σε σουτ του Μίχου που έδιωξε σωτήρια ο Βρονταράς και στην συνέχεια σε νέο σουτ του Μανουσάκη που κόντραρε σε αμυνόμενους.

32′ Γυριστό σουτ του Σιαλμά, η μπάλα περνάει πολλά μέτρα έξω από την εστία του Πάππου.

40′ Επικίνδυνη σέντρα του Μανουσάκη από τα αριστερά, η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βρονταρά.

 

58′ Φάουλ του Φωτάκη, η μπάλα περνάει αδύναμα άουτ

66′ Φάουλ του Μίχου, η μπάλα φεύγει πολύ πάνω από τα δοκάρια του Βρονταρά

74′ Τεράστια ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Σιαλμά να μην μπορεί σε τετ α τετ να κερδίσει τον Πάππο και να βάλει τους κοκκινόμαυρους μπροστά στο σκορ.

75′ Νέα μεγάλη στιγμή για την Παναχαϊκή, με το γυριστό του Ελευθεριάδη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο Πάππος

77′ Σούτ έξω από την περιοχή του Φωτάκη, η μπάλα περνάει αρκετά μέτρα έξω

86′ Τεράστια φάση διαρκείας για την Παναχαϊκή, με τον Αθανασόπουλο να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού το σουτ του κόντραρε τελευταία στιγμή στο σώμα του Κρυπιουτίρη.

Συνθέσεις

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Πάππος, Αμπραχαμιάν, Κρητικός, Ταχιάς, Κεσίδης, Κριπιουτίρης, Αμπντούλ Ραζάκ (81′ Χρήστου), Μίχος, Μπουρούς (90′ Τόγιας), Μανουσάκης, Ευσταθίου (64′ Λαλάς)

ΠΑΝΑΧΑΊΚΗ: Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Δημητρίου, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης (60′ Βασιλείου), Φωτάκης, Γεωργαντόπουλος (67′ Ελευθεριάδης), Κωνσταντινίδης, Σιαλμάς (80′ Αθανασόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected