Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι άλλη…σφαλιάρα για τον Μουρίνιο! (vid+tweet)

proxy

Μετά από 3ο χρόνια, η Γουότφορντ κατάφερε να κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να προκαλέσει ακόμη περισσότερους…πονοκεφάλους στον Ζοζέ Μουρίνιο!

Δυο μήνες πριν την πρόσληψη του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, τον Σεπτέμβριο του 1986, η Γουότφορντ πετύχαινε μια μεγάλη νίκη επί της Γιουνάιτεντ. Αυτή, έμελλε να είναι και η τελευταία της μέχρι το… μεσημέρι της 18ης Σεπτεμβρίου του 2016! Με εντυπωσιακή εμφάνιση, η ομάδα του Ματσάρι επικράτησε 3-1 της Μάντσεστερ και ο Μουρίνιο… ζορίζεται με το καλημέρα της σεζόν! Ηταν η τρίτη διαδοχική ήττα της ομάδας, ενώ πιο απογοητευτική ήταν η εικόνα της.

Δεύτερη σερί ήττα στην Premier League, έπειτα από στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ενδιάμεσα (Πέμπτη) είχε ηττηθεί από την Φέγενοορντ για το Europa League.

Με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να έχει 15 βαθμούς με απόλυτο των νικών, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται πλέον 6 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Ο Ετιέν Καπού στο 34′ άνοιξε το σκορ 34′ με το 4ο φετινό του γκολ, σε φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον Μαρσιάλ.

Ο Ράσφορντ απάντησε για την ManUtd στο 62′, η ανατροπή φάνταζε πιθανή, αλλά στο 82′ ο Καμίλο Σούνιγα μπήκε στο και ένα λεπτό αργότερα έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του Ματσάρι. Ο Κολομβιανός στο 94′ κέρδισε πέναλτι από τον Φελαϊνί και ο Ντίνι από τα 11 βήματα διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected