Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” 0-1

14339174_674242536085142_1242435429_o

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”, που ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν!

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά επικράτησε σήμερα με σκορ 1-0 στο Μακροχώρι της τοπικής ομάδας και μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, είναι οι μοναδικές ομάδες που έκαναν εκκίνηση με το “2×2”.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές των “ασπρόμαυρων” και έφτασαν πολλές φορές με αξιώσεις στα καρέ του Τσιμπρή, ωστόσο τόσο η αστοχία όσο και οι λάθος εκτιμήσεις, δεν επέτρεψαν τη διεύρυνση του σκορ. Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσιάζουν φέτος μια πιο γρήγορη ομάδα, πιο συμπαγής αμυντικά ενώ χαρακτηριστικό είναι πως σε δύο παιχνίδια, εκτός του ότι δεν έχουν δεχτεί τέρμα, δεν ξεπερνούν τα δάχτυλα του ενός χεριού οι τελικές προσπάθειες των δύο μέχρι στιγμής αντιπάλων τους.

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, που θα στερηθεί για έναν περίπου μήνα τον Τάσο Τσακαλίδη ο οποίος υπέστη θλάση Α Βαθμού, προσπάθησε να αντιπαραθέσει δύναμη και πάθος, χωρίς όμως το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Είναι φανερό πως λείπει η εμπειρία, ειδικά κόντρα σε αντιπάλους που τη διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό και σήμερα υπήρξαν οι προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο (το σκορ ήταν στο ρευστό 1-0 από το 33′) ωστόσο η άμυνα του ΓΑΣ δεν αντιμετώπισε μεγάλη απειλή.

Από την άλλη πλευρά, αρκετές είναι οι καταγεγραμμένες ευκαιρίες για τους “κιτρινόμαυρους”, με πιο χαρακτηριστικές το δοκάρι του Χρήστου Οικονόμου στο 86′, η απίστευτη εξ επαφής ευκαιρία του Μάκη Μισαηλίδη σε κενό τέρμα από το μισό μέτρο αλλά και τα δύο τετ-α-τετ του Καψάλη που αποσόβησε ο Τσιμπρής.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 33ο λεπτό, όταν οι Καψάλης, Σπανός και Μπούφι άλλαξαν ωραία τη μπάλα από τον χώρο του κέντρου, ο τελευταίος δέχτηκε την ασίστ του Σπανού και από πλάγια με ψύχραιμο πλασέ, “έγραψε” το 0-1.

Η πιο καλή στιγμή για τους “ασπρόμαυρους” σημειώθηκε στο 58′ όταν μετά από κόρνερ, ο Μισαηλίδης προσπάθησε να διώξει αλλά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε κόρνερ λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Αντιφάκου.

Να σημειώσουμε πως στους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε σήμερα μετά από μεγάλο διάστημα ο Παναγιώτης Τόσκα, ο οποίος βρίσκεται με άδεια από την Αγγλία όπου και εργάζεται.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Χριστοδούλου

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Τσακελίδης (53′ Μπρανιώτης), Μούτσα, Πέγιος, Σταματίου, Τσακαλίδης Γ., Φωτόπουλος, Πίκος (64′ Ασλανίδης), Παπακωνσταντίνου, Βύζας (76′ Τσίρος), Φιλιππίδης

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”: Αντιφάκος, Κατσουγιαννόπουλος, Χαραλαμπίδης, Μισαηλίδης, Γρυπούδης, Καψάλης (90′ Μποζίνης), Μπούφι, Οικονόμου Α. (86′ Κελέσμητος), Οικονόμου Χ., Σιδηρόπουλος (73′ Τόσκα), Σπανός

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected