Super League 1 - Διαιτησία

Επιστρέφει στους πίνακες της Super League ο Στέφανος Παρασίου!

12799395_1709514659293314_3347107646331208168_n

Με επιτυχία και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, πέρασε τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών που έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στη Βέροια ο Ημαθιώτης ρέφερι Στέφανος Παρασίου

Ο βοηθός της Super League είχε “κοπεί” στα αγωνίσματα της Αθήνας πριν από περίπου ένα μήνα, ωστόσο χθες βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και θα συνεχίσει κανονικά (για δεύτερη σερί σεζόν) στη μεγάλη κατηγορία.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τα τεστ πέρασε με επιτυχία ο Σταύρος Μάνταλος από την ΕΠΣ Ξάνθης, όχι όμως και Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά ο οποίος εγκατέλειψε στα τελευταία 75άρια λόγω ενοχλήσεων, ωστόσο για τον έμπειρο ρέφερι ήταν η πρώτη φορά που έτρεχε και θα έχει δεύτερη ευκαιρία στα επαναληπτικά τεστ στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει το SDNA, δεν έτρεξε ο Θανάσης Γιάχος (Xίος) που παραμένει τραυματίας, ενώ εκτός οριστικά έμεινε ο Σφακιανάκης (Football League) που απέτυχε και τη δεύτερη φορά, με τον Κοσικίδη (Football League) να έχει άλλη μία ευκαιρία.

Στους βοηθούς ηχηρό ήταν το κόψιμο του Κορίνθιου διεθνούς Μιχάλη Καρσιώτη ο οποίος μένει εκτός πινάκων, ενώ με επιτυχία έβγαλαν τα τεστ, εκτός του Στέφανου Παρασίου, οι Γεωργαράκος, Αναστόπουλος, Γκάγκας, Σταυρουλάκης, Χαρίσης, και Σταθοπουλος.

Λόγω τραυματισμού απείχαν οι Μαγιάνης, Νταλούκας, ενώ η Κουρομπίλια είχε διεθνείς υποχρεώσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected