Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Σέντρα στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας με 12 παιχνίδια!

pre-game-a2111111121111Μετά από 161 μέρες (κάτι παραπάνω δηλαδή από 5 μήνες), το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2016/2017 ξεκινά σήμερα!

Οι 25 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια, ρίχνονται στη μάχη για τα 4 εισιτήρια ανόδου στην Α1 Ερασιτεχνική αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού στη Β κατηγορία.

Όπως προκύπτει από τα ρόστερ που παρουσίασε το SportsUp κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας (πατήστε ΕΔΩ για αναλυτική αναζήτηση με την υποσημείωση ότι απουσιάζουν 3 από τις 25 ομάδες), αρκετά είναι τα σωματεία που προχώρησαν σε ενίσχυση το φετινό καλοκαίρι με στόχο το παραπάνω βήμα αλλά και αυτά που επέλεξαν να συνεχίσουν με το υπάρχον υλικό.

Υπενθυμίζεται πως μέσω του SportsUp θα μπορείτε και φέτος να παρακολουθείτε την εξέλιξη του πρωταθλήματος, με άμεσα αποτελέσματα αλλά και στατιστική ανάλυση των αγώνων, ενώ με τη βοήθεια των συνεργατών μας, θα υπάρχουν και ρεπορτάζ από συγκεκριμένες αναμετρήσεις

Το σημερινό πρόγραμμα στους δύο ομίλους περιλαμβάνει αρκετά σπουδαία παιχνίδια, με το βλέμμα να επικεντρώνεται εκ των πραγμάτων σε Παλαιοχώρι, Αγκαθιά και Αγία Μαρίνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με κοινή ώρα στις 16.30μμ :

1ος όμιλος 

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΑΕ Σχοινά

Νίκη Αγκαθιάς – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Άρης Παλαιοχωρίου – Θύελλα Σταυρού

Φίλιππος Μέσης – Φίλιππος Μελίκης

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Μακεδονικός Πλατάνου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Εθνικός Κλειδιού

2ος όμιλος

ΑΣ Πατρίδας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

ΑΕΠ Βέροιας – Μακεδόνας Βέροιας

Ακαδημία Βέροιας – Αριστοτέλης Νάουσας

Δόξα Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Εθνικός Ράχης

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Ρεπό : ΑΟ Μαρίνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected