Super League 1

Τεράστιο “διπλό” του Παναιτωλικού στο Περιστέρι!

14374642_10210490946410962_1156736615_oΑκόμη μια απογοητευτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ατρόμητος και γνώρισε την ήττα με 2-0 στο Περιστέρι από τον Παναιτωλικό. Σε δύσκολη θέση πλέον ο Τραϊανός Δέλλας.

Όπως αναφέρει το contra.gr, ούτε τώρα κατάφερε να πάρει το τρίποντο ο Ατρόμητος. Ο Παναιτωλικός έφυγε νικητής από το Περιστέρι με 2-0 και βύθισε την ομάδα του Δέλλα στην βαθμολογία της Super League. Το ματς ξεκίνησε άσχημα για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 12′ άνοιξαν το σκορ οι Αγρινιώτες. Ο Κλέσιο έβγαλε τη σέντρα και ο Ροντρίγκες που ήταν αφύλακτος στην καρδιά της περιοχής, έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος δεν απείλησε σχεδόν καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως, όταν και ανέβασε την απόδοσή του έπεσε σε έναν πολύ καλό Κυριακίδη που δεν άφηνε με τίποτα τη μπάλα να παραβιάσει την εστία του. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν την κατοχή ήταν επιπόλαιοι στις ενέργειές τους και έδειξαν να μην έχουν το απαραίτητο κουράγιο να τελειώσουν σωστά τις φάσεις.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναιτωλικός χτύπησε στην αντεπίθεση κάνοντας το 2-0. Ο Μάκος έβγαλε μια κατακαπληκτική μπαλιά στον Ουαρντά κι εκείνος με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ένα σκορ που βάζει σε… μπελάδες τον Τραϊανό Δέλλα. Άλλωστε η ομάδα του δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα στα δύο πρώτα παιχνίδια και έχει διαφορά τερμάτων 0-5!

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπίτολο, Ουμπίντες, Μπάγκα (77′ Παπαδόπουλος), Μπρίτο (57′ Βασιλείου), Γροντής (68′ Λημνιός), Τόνσο, Λε Ταλέκ

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Μιγκέλ Ροντρίγκεζ, Κούσας, Τσοκάνης, Μάκος, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Οσμάρ Φερέιρα (69′ Μαρκόφσκι), Αμρ Ουάρντα, Κλέσιο Μπαούκε, Τομανέ (81′ Κουτρουμάνος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected