Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έστω και με μπόλικη δόση τύχης, η Φιορεντίνα 1-0 τη Ρόμα! (vid+tweets)

Csp9fOxWEAElw4eΗ Φιορεντίνα νίκησε 1-0 τη Ρόμα με σουτάρα του Μπαντέλι στο 82′, αλλά λίγο νωρίτερα την γλίτωσε σε δοκάρι των «τζιαλορόσι» που έκαναν την πρώτη τους ήττα και δεν έπιασαν κορυφή.

Όλα τα λεφτά ήταν το φινάλε στο ματς της Φιορεντίνα με τη Ρόμα στο «Artemio Franchi». Οι «βιόλα» χαμογέλασαν στο τέλος, καθώς με τέρμα του Μπαντέλι στο 82ο επικράτησαν 1-0 και στέρησαν τη δυνατότητα από τους φιλοξενούμενους να πιάσουν κορυφή (όπου βρίσκεται η Νάπολι) μετά την ήττα της Γιουβέντους από την Ίντερ στο Μιλάνο.

Πάντως, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι εντελώς διαφορετικά. Καταρχάς, στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, την ώρα που κάνει το σουτ ο Κροάτης μέσος, είναι σε αντικανονική θέση ο Κάλινιτς και σε θέση που πιθανόν εμποδίζει το οπτικό πεδίο του Σέζνι.

Επίσης, δύο λεπτά πριν τη συγκεκριμένη φάση, είχε δοκάρι η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι με δυνατό σουτ του Ναϊνγκολάν. Αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι ο Κώστας Μανωλάς.

Με αυτό το «τρίποντο» ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις η ομάδα του Πάολο Σόουζα, η οποία πριν το ματς είχε μόλις τρεις πόντους, από το 1-0 επί της Κιέβο και ενώ είχε ηττηθεί με 2-1 από τη Γιουβέντους. Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη ήττα των Ρωμαίων στο φετινό πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected