Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Αστέρας Αμαλιάδας – ΑΟ Χαλκίς 0-0

asteras-xalkidaΙσόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Α.Ο.Χαλκίς με τον Αστέρα Αμαλιάδας εκτός έδρας.

Όπως αναφέρει το eviagoal, η ομάδα του Τίμου Καβακά για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι έφυγε από την Αμαλιάδα με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με πολλά προβλήματα η Χαλκίδα από τη μέση και μπροστά δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλήσει τους γηπεδούχους που είχαν την συμπαράσταση περίπου 500 φίλων τους

.Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Χαλκίδα προσπάθησε να βγει μπροστά όμως και πάλι δεν κατάφερε κάτι καλό.Ο Τ.Καβακάς είχε μόνο μπροστά τον Κρολ ο οποίος αφού δεν τροφοδοτήθηκε από τους μέσους δεν κατάφερε να φανεί επικίνδυνος.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ όμως τόσο στο 35 ο Μπαρμπαρούσης όσο και στο 72 ο Παρασκευόπουλος έστειλαν την μπάλα άουτ.

Ο Τ.Καβακάς θα πρέπει να διορθώσει αρκετά πράγματα στην συνέχεια αν θέλει ο Α.Ο.Χ. να μην μείνει αρκετά νωρίς πίσω στο κυνήγι του τίτλου.

Συνθέσεις

Αστέρας Αμαλιάδας : Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης, Νικολακόπουλος, Μπαρδούσης, Μπράβος, Μπουζουρας (70’ Νικολόπουλος), Σταθάτος, Δούλος, Μελετίδης, Μπαρμπαρούσης (90’ Γεωργακόπουλος), Παρασκευόπουλος (85’ Μητρόπουλος).

ΑΟ Χαλκίς: Παπανιώτης, Στεργιάνος- Μιχαηλίδης, Μίτκας, Νώνης, Καραμπάς, Τσατσαρής (76’ Πατσατσόγλου), Κορνελάτος (46’ Νικολόπουλος), Εμέκα, Κρολ, Πολίτης (46’ Βιέρα Αμάρο), Σκαθαρούδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected