Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ιωνικός – Άγιος Ιερόθεος 2-1

goal_ierothΜε τον Πέεφ να αποδεικνύεται η χρυσή αλλαγή ο Ιωνικός επικράτησε με σκορ 2-1 του Ιερόθεου σε ένα παιχνίδι που μπορούσε να το είχε καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο -όταν και προηγήθηκε- χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Οι Νικαιώτες παρατάχθηκαν με την ίδια ενδεκάδα που αγωνίστηκαν και στην πρεμιέρα στο Μοσχάτο μόνο που αυτή την φορά είχαν αποβάλλει σε μεγάλο βαθμό το άγχος από πάνω τους. Δημιούργησαν φάσεις μπροστά από την εστία του Κυρίτση και έδειξαν επιθετικά ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Σαπαλίδης στο 20′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Ο ταλαντούχος επιθετικός πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους μέσα στην μικρή περιοχή, γράφοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Αμέσως μετά το γκολ, ο Σαπαλίδης έχασε μοναδική ευκαιρία όταν έπειτα από κλέψιμο και όμορφη πάσα του Αργυρίου βγήκε τετ α τετ αλλά πλάσαρε πάνω στα πόδια του Κυρίτση.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άγιου Ιερόθεου ανέβασε στροφές και προσπάθησε μέσα από αντεπιθέσεις να κάνει την ζημιά, χωρίς ωστόσο να δημιουργεί κάποια κλασική ευκαιρία. Όμως στο 65′ ο Θανόπουλος βγήκε στην κόντρα κι αφού “άδειασε” την άμυνα του Ιωνικού πλάσαρε τον Λέτσο κάνοντας το 1-1 παγώνοντας την Νεάπολη. Η δεύτερη ψυχρολουσία ήρθε λίγα μόλις λεπτά αργότερα όταν ο Παντελίδης σε σκληρό μαρκάρισμά του αντίκρισε την δεύτερη η κίτρινη κάρτα αφήνοντας τους μπλε με παίκτη λιγότερο την πιο κρίσιμη στιγμή του αγώνα.

Σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση η χρυσή αλλαγή του Ηλία Καλοπήτα, ο Όλιβερ Πέεφ. Ο Σκοπιανός μέσος με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο άλλαξε άρδην την εικόνα του Ιωνικού στο κέντρο που παρόλο που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, έδειξε να κυριαρχεί. Μάλιστα ο νεοαποκτηθείς σε συνδυασμό με τον Σιμιτσή -που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου καταπίνοντας πολλά χιλιόμετρα- έδειξαν ότι είναι ικανοί να δώσουν την σταθερότητα και την κυκλοφορία που έχει ανάγκη το κέντρο της ομάδας.

Έτσι λοιπόν, στο 75′ ο Πέεφ έγινε κάτοχος της μπάλας από δεξιά και πραγματοποιώντας δύο εκπληκτικές προσποιήσεις βρέθηκε στην περιοχή του Ιερόθεου και με ένα συρτό κάθετο σουτ έγραψε το τελικό 2-1 βάζοντας φωτιά στις κερκίδες της Νεάπολης!

Συνθέσεις

Ιωνικός(Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο, Κατσίκιας, Βουρλούμης (84′ Προβατίδης), Παντελίδης, Μειμάρογλου, Κρητικός, Καραλής, Σιμιτσής, Αργυρίου (58′ Ντούλιας) , Σαπαλίδης, Παπασπύρος (69′ Πέεφ)

Άγιος Ιερόθεος (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Κυρίτσης, Πολίτης, Μανδύλης,Δάρρας, Κωστούλας, Γούλας, Γκουτζούλας, Καραμέρης, Κετσετζογλου (60′ Σούφλας), Θανόπουλος, Σαγανάς (80′ Κυριαζής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected