Super League 1

Είχε Κουλούρη στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ!

Csu4qcsXgAA4P44

Με έναν εξαιρετικό Κουλούρη, που πέτυχε δύο γκολ σε δύο τέρματα, ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 2×2 στη Super League.

Ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και μέσα σε ένα εκρηκτικό δίλεπτο (22′-24′) βρήκε δύο φορές δίχτυα και έστειλε μήνυμα στον προπονητή του, ότι άξιζε να βρεθεί στη γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, το ματς είχε δύο μεγάλους πρωταγωνιστές. Έναν εντός αγωνιστικού χώρου και έναν εκτός των τεσσάρων γραμμών. Ο Βλάνταν Ίβιτς είχε την έμπνευση να ξεκινήσει τον ταλαντούχο Ευθύμη Κουλούρη αντί του Στέφανου Αθανασιάδη και δικαιώθηκε απόλυτα. Μετά από ένα… στείρο εικοσάλεπτο στο ματς, ο 21χρονος επιθετικός έδειξε στους συμπαίκτες του (που στα προηγούμενα παιχνίδια είχαν χάσει ένα «κάρο» ευκαιρίες) πως τελειώνουν τις φάσεις.

Στο 22’ και έπειτα από λάθος του Ιγκλέσιας, ο Ροντρίγκες σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Κοσίτσκι έπεσε σωστά αλλά έδιωξε ακριβώς μπροστά του αντί για το πλάι και ο Κουλούρης που το είχε… μυριστεί, δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Δύο λεπτά μετά δε, σε ιδανική αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, ο Κρέσπο βρήκε τον Ροντρίγκες στην πλάτη της άμυνας, αυτός έβγαλε τη σέντρα και ο 21χρονος φορ έκανε το 2-0 με τρομερό βολέ στην κίνηση.

Οι γηπεδούχοι μετά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων φάνηκε να ξυπνάνε. Στο 31’ ο Τζαβέλλας γλίστρησε και έπεσε στα πόδια του Φαρίνια, ανατρέποντάς τον άθελά του μέσα στην περιοχή αλλά ο Αρετόπουλος δεν υπέδειξε την παράβαση και το πέναλτι. Ένα λεπτό μετά, ο Σάχοφ έδιωξε με προβολή σε κόρνερ την καρφωτή κεφαλιά του Τσουκαλά.

Απίστευτο αλαλούμ από Αρετόπουλο

Το ημίχρονο πλησίαζε, ο ΠΑΟΚ προηγούνταν με 2-0 αλλά με τη συμπλήρωση 45 λεπτών, ο Αρετόπουλος φρόντισε να βάλει… φωτιά στο παιχνίδι! Σε μια εναέρια σύγκρουση του Μπέρτου με τον Κρέσπο, ο δεύτερος χτύπησε στα πλευρά αλλά το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με τον διαιτητή να μην δείχνει κάτι. Ο Μπίσεσβαρ νόμιζε ότι το ματς θα σταματούσε λόγω του τραυματισμού του συμπαίκτη του, έπιασε χωρίς λόγο τη μπάλα με τα χέρια και ο Αρετόπουλος υπέδειξε φάουλ υπέρ του Αστέρα. Περίπου δύο λεπτά μετά, ο ρέφερι από το σύνδεσμο Τρικάλων έκανε κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί! Πήρε πίσω την απόφασή του, δεν έδωσε κίτρινη κάρτα στον Μπίσεσβαρ για το χέρι και απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη (και συνεπώς κόκκινη κάρτα) τον Μπέρτο, με τους γηπεδούχους να είναι έξαλλοι και να διαμαρτύρονται ιδιαίτερα έντονα!

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έδειχναν -όπως είναι λογικό- μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθούν με τους φιλοξενούμενους να παίζουν πιο συντηρητικά. Και αυτό το πλήρωσαν! Στο 61’ και έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Ιγκλέσιας προσπάθησε να σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Βαρέλα φάνηκε να τον βρίσκει από πίσω, με τον Αρετόπουλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ένα λεπτό μετά ο Ιωαννίδης δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς (1-2).

Ο Χάβος έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μάσα αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα του Αστέρα ήταν εμφανέστατο. Στο 76’ δε, ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς αλλά ο κεραυνός του Γκάρι Ροντρίγκες σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οκτώ λεπτά μετά, ο Κοσίτσκι σταμάτησε εντυπωσιακά το βολέ του Κίτσιου και η τελευταία φάση του αγώνα ανήκε στους γηπεδούχους. Έπειτα από φάση διαρκείας στο 90’+1’, η μπάλα στρώθηκε στην περιοχή στον Γιαννούλη αλλά το σουτ του αριστερού οπισθοφύλακα του Αστέρα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν έξαλλα το δεύτερο τρίποντό τους σε ισάριθμες αγωνιστικές, με αυτούς του Αστέρα να αποχωρούν απογοητευμένοι από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς παρέμειναν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Μάκης Χάβος): Κοσίτσκι, Μπέρτος, Γιαννούλης, Σέφι, Κουρμπέλης, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (83’ Χαμντανί), Τσιλιανίδης (46’ Ιγκόρ), Φαρίνια (72’ Μάσα), Καλτσάς, Ιωαννίδης.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Τζαβέλλας, Κρέσπο (46’ Κίτσιου), Κάνιας, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ (87′ Περέιρα), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες (78’ Μυστακίδης), Κουλούρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected