Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Δύο σπουδαίες μεταγραφές για τη Δόξα Λιανοβεργίου! Το ευχαριστήριο στις πρώην ομάδες και οι δηλώσεις

13906999_10209865648935533_9023969862094317269_nΣτην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν σημαντικά στην επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία, προχώρησε η Δόξα Λιανοβεργίου.

Η διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας έκανε δικό της τον 26χρονο αμυντικό Κώστα Βασιλείου, που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και τον 17χρονο μέσο Νίκο Τσιρίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί στη Δόξα με υποσχετική από την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Ο έμπειρος μέσος, που στέφθηκε Κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ την περασμένη σεζόν, μίλησε στο SportsUp και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Δόξας, Σάκη Παγγούρα αλλά και τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη, την οποία και θεωρεί μια μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο.

Ο Νίκος Τσιρίδης, από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν την περσινή σεζόν στην ΑΕ Αλεξάνδρειας και παρουσίασαν σημαντική εξέλιξη μέσα από τα παιχνίδια, θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο παίρνοντας ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής που εκ των πραγμάτων δεν θα είχε στους πολύ ενισχυμένους φέτος “πράσινους”.

Η διοίκηση της Δόξας Λιανοβεργίου εξέδωσε πριν λίγο ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά τις αντίστοιχες των ΑΕ Αλεξάνδρειας και ΠΑΟΚ για την συμβολή τους στις παραπάνω μεταγραφές, ενώ στην ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεται και ευχαριστήρια δήλωση του Νίκου Τσιρίδη.

DSCN0059Αναλυτικά :

“Η διοίκηση της Δόξας Λιανοβεργίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Βασιλείου από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και του Νίκου Τσιρίδη, με υποσχετική από την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την παράδοση της ελευθέρας στον ποδοσφαιριστή τον οποίο επιθυμούσε να εντάξει στο δυναμικό της η ομάδας μας αλλά και την αντίστοιχη της ΑΕ Αλεξάνδρειας, που συνέβαλε στη μεταγραφή του Νίκου Τσιρίδη με υποσχετική στον σύλλογο μας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εξεδήλωσε το ενδιαφέρον να αποχωρήσει από την ομάδα γιατί πιστεύει πως θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί στη Δόξα ενώ παράλληλα ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση, τον πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτρη Σαμαρά, τον προπονητή και τους πρώην συμπαίκτες του και τους εύχεται να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Ο προπονητής της Δόξας, Σάκης Παγγούρας, καλωσορίζει τους εν λόγω ποδοσφαιριστές και τους εύχεται υγεία και διακρίσεις. Τονίζει επίσης πως η ομάδα έχει μεγάλο κίνητρο στο φετινό πρωτάθλημα, που δεν είναι άλλο από τη γρήγορη παραμονή και να αγωνίζεται κάθε Σάββατο αποκλειστικά για τη νίκη”

Εκ της διοικήσεως

Ο πρόεδρος της Δόξας Λιανοβεργίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected