Super League 1

Πέρασε ένας χρόνος από το στερνό αντίο σε έναν ΑΝΘΡΩΠΟ, σε μια μεγάλη μορφή που έκανε το λάθος να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο…

4bxthFpxe2U285yJ4WLIΠέρασε σχεδόν ένας χρόνος που ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος ταξίδεψε στη γειτονιά των Αγγέλων. Ένας καλός άνθρωπος, τίμιος επιχειρηματίας, καθαρός ποδοσφαιρικός παράγοντας, σωστός οικογενειάρχης, πλήρωσε με το μεγαλύτερο τίμημα την αγάπη του για τον Ηρακλή και το ποδόσφαιρο.

Ήταν 28 Σεπτέμβρη 2015 όταν σκοτείνιασε ο ουρανός της αθλητικής Πιερίας. Ο πρόεδρος, κουρασμένος και καταπονημένος από την άνιση καθημερινή του μάχη με την επάρατη νόσο, άφησε αυτή τη ζωή και πέρασε στο πάνθεον της αιωνιότητας!

Σύμφωνα με το Pieriasport, την Κυριακή στις 9.30΄το πρωί, θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο μνημόσυνο του στην Αγία Αικατερίνη.

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ημέρα που «έφυγε» από κοντά μας ο μεγάλος Κατερινιώτης παράγοντας του ποδοσφαίρου, «όπως και τότε που ήταν εδώ» όλοι του οι φίλοι θα πιούν τον καφέ τους στον Πόδα και θα ζωντανέψουν την όμορφη παρέα τους και τις «δικές τους» καθημερινές στιγμές στο Συντριβάνι.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Γιάννης Παπαδόπουλος για τον αδελφικό του φίλο θα μετονομάσει μόνο για εκείνη την ημέρα τον καθιερωμένο αγώνα δρόμου της πόλης μας σε: «Τρέχω για τον Θόδωρο»αφού θα πάρει μέρος στον θεσμό «Τρέχω για την Κατερίνη» τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του!

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Νέας Ζωής, θα γίνει το φιλικό παιχνίδι της ΠΑΕ Ποντίων με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (ο οποίος θα έρθει με όλα του τα αστέρια).
Στην ποδοσφαιρική γιορτή προς τιμήν του προέδρου, θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας που στην είσοδο του θα κοσμεί το γήπεδο από εκείνη τη ημέρα και μετά, καθώς θα μετονομασθεί σε «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ».
Ένα αίτημα το οποίο κατέθεσε στον δήμο της Κατερίνης η ΠΑΕ Ποντίων, με τη σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε παμψηφεί και θα γίνει πραγματικότητα!

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕ Ποντίων και του Ηρακλή, συνέδεσε το όνομα του με την λαμπρότερη σελίδα της ομάδας της Κατερίνης και την άνοδο της στην Γ΄εθνική κατηγορία, ενώ κατάφερε να «αναστήσει» τον …πεθαμένο Ηρακλή και να τον επαναφέρει στη Β΄εθνική κατηγορία βάζοντας τον στον δρόμο της επιστροφής του στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος έμεινε στην ιστορία ως ένας από τους καθαρούς, γνήσιους και αξιόλογους παράγοντες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τίμιος, ειλικρινής και ανθρώπινος, πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή το μεγάλο του όνειρο να επαναφέρει στην μεγάλη κατηγορία τον Ηρακλή, κάνοντάς τον  πάλι ισχυρό και υπολογίσιμο!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected