Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 2-1 (photos)

alexandriamou_a.e24.09.160063

Με το…αγαπημένο της σκορ στα περσινά παιχνίδια και το δεύτερο συνεχόμενο φέτος (2-1), η ΑΕ Αλεξάνδρεια “υπέταξε” την μαχητικότατη Ποντιακή Νεολαία Αράχου και έφτασε τους 7 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Κυριάκου Καρασαββίδη, όπως και στο πρώτο ματς με την ΑΕ Χαρίεσσας, έπαιξε με τη…φωτιά και τις ευκαιρίες να σκοράρει και να διευρύνει το υπέρ της σκορ, δεν τις μετουσίωσε σε γκολ με αποτέλεσμα το ρευστό 2-1 να παραμείνει μέχρι τέλους.

Μάλιστα, το συγκρότημα του Χρήστου Παναγιωτίδη έβαλε δύσκολα στους “πράσινους”, όταν με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πέτυχε την ισοφάριση με τον δαιμόνιο Μάριο Αργυρόπουλο, ενώ ο ίδιος παίκτης ανάγκασε τον Γιώργο Μυλωνά στην απόκρουση του αγώνα δύο λεπτά νωρίτερα.

Οι γηπεδούχοι, μπροστά σε αρκετούς φιλάθλους που εκμεταλλεύτηκαν τον ιδανικό καιρό για ποδόσφαιρο, ξεκίνησαν δυνατά και προσπάθησαν με πίεση ψηλά, να κλέψουν μπάλες και να μεταφέρουν την πίεση από νωρίς στα καρέ του Γιοβάση. Το γρήγορο τέρμα του Αβραμόπουλου (ο MVP της πρεμιέρας στην Α1 άνοιξε…λογαριασμό με την πράσινη φανέλα) φάνηκε να “λύνει” τα πόδια των παικτών του Κυριάκου Καρασαββίδη, ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιούργησαν στη συνέχεια, πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Η πιο μεγάλη βεβαίως ήταν το χαμένο πέναλτι του Καφέ στο 28′, το οποίο απέκρουσε ο Γιοβάσης, ενώ ο έμπειρος φορ ήταν πρωταγωνιστής σε δύο ακόμη καλές στιγμές για την ΑΕΑ.

Ας δούμε αναλυτικά το φιλμ της αναμέτρησης :

10′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Καφέ, ο Αβραμόπουλος πρώτος στη μπάλα και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιοβάση (1-0)

19′ Δυνατό σουτ του Λίτσι από καλή θέση, η μπάλα λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι.

22′ Πάσα του Καφέ στον Ξαγοράρη, ο τελευταίος έκανε το σουτ λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

alexandriamou_a.e24.09.160137

24′ Ακυρώθηκε γκολ ως off side του Βασιλείου για τους “μπλαουγκράνα”.

27′ Δυνατό σουτ του Ξαγοράρη, απέκρουσε ενστικτωδώς ο Γιοβάσης.

28′ Πέναλτι για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, σε χέρι αντιπάλου μετά από σουτ του Λίτσι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Καφές, αλλά ο Γιοβάσης είπε όχι

31′ Σουτ του Ξαγοράρη λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, λίγα εκατοστά από το δοκάρι.

38′ Κίτρινη κάρτα Λίτσι

39′ Κίτρινη κάρτα Τόζογλου Π.

45+1′ Τετ-α-τετ ο Καφές, το πλασέ απέναντι από τον Γιοβάση κατέληξε άουτ.

47′ Εντυπωσιακό σουτ του Αργυρόπουλου, εξίσου εντυπωσιακή η απόκρουση του Μυλωνά στο “Γ” της εστίας.

49′ ΓΚΟΛ! Εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Αργυρόπουλου που πήρε την μπάλα μετά από γέμισμα και εκτέλεσε άψογα για το 1-1.

50′ Κίτρινη κάρτα Αργυρόπουλος

59′ Εκτέλεση κόρνερ για τους γηπεδούχους, κεφαλιά του Ηλιάδη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

63′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Ξαγοράρη από πλάγια θέση, ο Λαμπριανίδης “ζύγισε” το πόδι και με σουτ “έγραψε” το 2-1. Ο έμπειρος μέσος ήταν αυτός που έδωσε επίσης το προβάδισμα και στο 2-1 της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας.

70′ Σουτ του Αβραμόπουλου από το ύψος της περιοχής και πάλι ο Γιοβάσης αποσόβησε.

72′ Σουτ του Σκούρα έξω από την περιοχή, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

74′ Δοκάρι για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, σε ωραίο σουτ του Ηλιάδη

76′ Κίτρινη κάρτα Αραμπατζής

78′ Κίτρινη κάρτα Τοπαλίδης

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Ιασονίδη

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας : Μυλωνάς, Ιορδανόπουλος, Σκούρα, Σαρηγιαννίδης, Πέικος, Αβραμόπουλος, Λίτσι (85′ Τζιλόπουλος), Ηλιάδης, Ξαγοράρης, Λαμπριανίδης (68′ Γρηγοριάδης), Καφές (60′ Σαμαράς)

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Μπεκτάς, Τόζογλου Χ. (70′ Ντιόπ), Μαγγανάρης, Τόζογλου Π., Καρακλίδης, Αραμπατζής, Λαγογένης (63′ Μουταφίδης), Βασιλείου, Καραπίττας (61′ Τοπαλίδης), Αργυρόπουλος

δείτε φωτορεπορτάζ :

*ευχαριστούμε θερμά το alexandriamou.gr για την ευγενική παραχώρηση των φωτωγραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected