Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Αχιλλέας Νάουσας 2-2 (photos)


IMG_0739

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια μέχρι στιγμής στη σεζόν παρακολούθησαν οι 200 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου.

DSCN4426

Ωραία εκτέλεση φάουλ για τον Βαλάντη Κουτρουλιά, που πέτυχε το πρώτο του φετινό τέρμα

Ο τοπικός Απόλλων και ο Αχιλλέας Νάουσας, μετά από ένα άκρως παραγωγικό 90λεπτο, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 που κατά γενική ομολογία, είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Κι αυτό γιατί αμφότερες οι ομάδες μοιράστηκαν τα χρονικά διαστήματα της αναμέτρησης και έφτασαν αρκετές φορές με εξίσου απειλητικές διαθέσεις στα αντίπαλα καρέ.

Το παιχνίδι περιελάμβανε πάρα πολλές ευκαιρίες, που γεμίζουν πολύ άνετα το μπλοκάκι μας και αναδεικνύουν το σημερινό παιχνίδι ως το πιο παραγωγικό σε φάσεις στις πρώτες 3 αγωνιστικές.

Ο Απόλλων ήταν αρκετά ανταγωνιστικός και κατάφερε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση, ωστόσο στο τέλος ο Αχιλλέας έφερε το ματς στα ίσια και έφυγε αλώβητος από μια έδρα που ελάχιστοι θα καταφέρουν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν “κεφάλι” στο σκορ και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό, όταν ο Δημήτρης Σαμαράς έκανε το σουτ από ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα απομακρύνθηκε προσωρινά από τους αμυντικούς και ο ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα με νέο (αριστερό αυτή) τη φορά σουτ, σημάδεψε τα δίχτυα του Δουΐτση, που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στη συνέχεια ο Αχιλλέας απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραμεταξά, που απέκρουσε ο πορτιέρο του Απόλλων, για να έρθει το 28′ όταν οι “πράσινοι” και ενώ άρχισαν σταδιακά να ανεβάζουν απόδοση, έφτασαν στην ισοφάριση με ωραίο σουτ του Καριπίδη.

DSCN9990

Το γκολ του Νίκου Μάραντη έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Αχιλλέα

Στο 36′ ο Αχιλλέας απείλησε με το δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Καραμεταξά προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Δουΐτση ενώ στο δίλεπτο 43′-44′ Απόλλων και Αχιλλέας έφτασαν εκ νέου στο γκολ αλλά Κουτρουλιάς και Τσαρτσίου δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος και στα πρώτα 20 λεπτά, ο Απόλλων ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και γενικότερα φάνηκε πως θέλει περισσότερο να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Φλάβιου Ρόκο στο 68′. Η μπάλα όμως πήγαινε πάνω κάτω και κάθε φάση “μύριζε” γκολ, το οποίο ήρθε τελικά για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 78′, με πολύ ωραίο εκτέλεση φάουλ του Βαλάντη Κουτρουλιά.

Οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων που βρέθηκαν μια ανάσα με το 2×2 στις εντός έδρας αναμετρήσεις, κράτησε μέχρι το 88′ όταν ο δραστήριος Κοσμάς εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Μάραντης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά “έγραψε” το τελικό 2-2.

Νωρίτερα, ο Αχιλλέας είχε μια φάση καρμπόν με το τέρμα, ωστόσο ο Δουΐτσης απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή όπως έκρινε ο δεύτερος βοηθός κ. Μπακάλης.

Επόμενο ματς για τον Απόλλων το Σάββατο 1/10 και πάλι εντός με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου ενώ ο Αχιλλέας υποδέχεται στα Λευκάδια τον ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet”

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Διαμαντόπουλο και Μπακάλη.

13866611_711066849033090_147466251_n

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Δουΐτσης, Μποζίνης (87′ Σότι), Ορφανίδης, Τρούπκος, Μαγγίζης, Ρόκο, Χρυσόπουλος, Καριπίδης (80′ Μπαξεβάνης), Κουτρουλιάς, Τουλουμτζής

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Ρώσσιος (46′ Γιαμαλίδης), Μάραντης, Γκέτσος, Στογιάννος Ρ. (70′ Στογιάννος Γ.), Μπράτσης, Καραμεταξάς, Σαμαράς Δ., Τσαρτσίου (75′ Τζιώνας), Κοσμάς, Κακούδης

περισσότερες φωτογραφίες στο axilleasnaousasfc.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected