Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δόξα Λιανοβεργίου – Κεραυνός Επισκοπής 0-3 (photos)


alexandriamou_linovergi240017

Την πιο πειστική του εμφάνιση μέχρι στιγμής στη σεζόν πραγματοποίησε ο Κεραυνός Επισκοπής.

Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου επέβαλε από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό της στο Δημοτικό Γήπεδο Λιανοβεργίου και έφτασε στο “καθαρό” 0-3 ενώ κατέγραψε κι άλλες καλές στιγμές στα καρέ του Καραλάζου. Για τους “κοκκινόμαυρους”, σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε ο Ευθύμης Μπουρνάζης, που πέτυχε μάλιστα και ένα εξαιρετικής δυσκολίας τέρμα, ενώ για τους “κυανόλευκους”, “μάχες” έδωσαν κυρίως οι ποδοσφαιριστές στο χώρο του κέντρου, όπου και καταγράφηκαν τα περισσότερα…χιλιόμετρα!

Η αγωνιστική κυριαρχία των φιλοξενούμενων φάνηκε από την αρχή και μετά το πέρας του πρώτου αναγνωριστικού 10λεπτου. Το γκολ που άνοιξε την αυλαία των σημερινών τερμάτων σημειώθηκε στο 18′ όταν ο Μανδάλης έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Παραστατίδης έκανε το κοντρόλ με την εξωτερική πλευρά του δεξιού του ποδιού και με ωραία σουτ με το αριστερό, έστειλε τη μπάλα στη γωνία της εστίας του Καραλάζου. Αυτό ήταν το 7ο φετινό για τον επιθετικό του Κεραυνού, 3ο στο πρωτάθλημα.

Τρία λεπτά αργότερα και πάλι ο ίδιος παίκτης προσπάθησε να χριστεί σκόρερ, αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ακολούθησε μια ωραία σκέψη του Τζέπη, που θέλησε να περάσει στην πλάτη της άμυνας για τον Καραντουλαμά αλλά τελευταία στιγμή ανέκοψαν οι αμυντικοί, ενώ στο 27′ ήταν η σειρά του Μπουρνάζη να φτάσει κοντά στο γκολ, το σουτ που επιχείρησε όμως κατέληξε λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Καραλάζου.

alexandriamou_linovergi240065Ότι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση, το πέτυχε στο 31′ όταν ο Ουρούτσι του “έσπασε” τη μπάλα μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτα, σημειώνοντας παράλληλα το πρώτο του τέρμα με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τη Δόξα, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για το δεύτερο ημίχρονο, ο Μανδάλης επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπουρνάζης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και από πολύ πλάγια γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι, η οποία κατέληξε στο απέναντι “Γ” του Καραλάζου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε όπως ήταν άλλωστε φυσιολογικό, με τον Σάκη Παγγούρα να παίρνει περισσότερα ρίσκο ώστε να ροκανίσει τη διαφορά. Στο 62′ το δυνατό σουτ του Καραντουλαμά τράνταξε το δοκάρι του Σταματέλου που αιφνιδιάστηκε, ενώ στο 69΄ ήταν η σειρά του Γελαδάρη να φτάσει κοντά στο γκολ, αλλά απομάκρυναν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Κεραυνού.

Επόμενο παιχνίδι για τη Δόξα το επόμενο Σάββατο (1/10) με αντίπαλο την Ποντιακή Νεολαία Αράχου εκτός έδρας ενώ ο Κεραυνός θα αγωνιστεί και πάλι εκτός, αυτή τη φορά στο Μακροχώρι κόντρα στην τοπική ομάδα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου και Παπαδάκη

Συνθέσεις

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Μπαντής, Νουσιόπουλος, Καραπατσάς, Ντόι (42′ Βασιλείου), Λουκάς (46′ Παπαδόπουλος Α.), Κύρτσογλου, Τζέπης, Τσολαρίδης, Καραντουλαμάς (63′ Γελαδάρης Σ.), Κυνηγόπουλος.

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Μανδάλης, Παπαδόπουλος (54′ Ορφανίδης Α.), Ορφανίδης Λ., Μπλούκας, Ουρούτσι, Πασχάλης, Γιαουτζής, Τόπκας (63′ Εμμανουήλ), Μπουρνάζης (46′ Σαμιώτης), Παραστατίδης

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected