Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΜΑΣ Βεργίνας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-3

14466192_10207585277050158_726273337_o (1)

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες πέρασε από τη Βεργίνα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ο οποίος φιγουράρει μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον νεανικό ΜΑΣ Βεργίνας, που φάνηκε ελάχιστα επιθετικά και προσπάθησε κατά κύριο λόγο να αναχαιτίσει τα αντίπαλα ατού, ώστε να επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και με συνεχόμενη πίεση από την πρώτη γραμμή άμυνας των “κυανολεύκων”, προκάλεσαν αρκετά λάθη στους αντιπάλους και βγήκαν με αξιώσεις στην εστία του Αντώνη Κούβαρου.

Η πρώτη…προειδοποίηση ήταν στο 12ο λεπτό, με την πολύ καλή ευκαιρία για τον Γιώργο Κίτσα, ο οποίος όμως δεν αστόχησε στο 27′ όταν μετά το ωραίο “ένα-δύο” με τον Κουκουράκη, πλάσαρε ιδανικά για το 0-1. Αυτό ήταν το 5ο γκολ για τον επιθετικό του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, που προπορεύεται στον σχετικό πίνακα.

Οι “πράσινοι” συνέχισαν να πιέζουν και αφού έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Ταταρίδη (πρώτη συμμετοχή για τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή από την Ομόνοια Σίνδου), φάνηκαν να “κλειδώνουν” τη νίκη λίγο πριν την ανάπαυλα, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Χρήστο Ζωγράφο, ο οποίος “έγραψε” με κεφαλιά το 2-0 μετά από κόρνερ του Κουκουράκη.

Ο δημιουργός των δύο πρώτων τερμάτων των φιλοξενούμενων ήταν ο “δράστης” στο τρίτο γκολ, το οποίο σημειώθηκε στο 7ο λεπτό του δευτέρου μέρους και προήλθε μετά από πολύ ωραία πάσα του Κιρκιλιανίδη.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της αναμέτρησης, ο Μέγας Αλέξανδρος κατέβασε ταχύτητα, αν και έφτασε άλλες δύο φορές κοντά στο γκολ με τους Κίτσα και Κιρκιλιανίδη, ενώ η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη είχε στο ενεργητικό της δύο μακρινά σουτ από τους Φραδέλο και Χατζάρα.

Επόμενο ματς για τον ΜΑΣ Βεργίνας το Σάββατο (1/10) στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας κόντρα στον τοπικό ΠΑΟΚ ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος υποδέχεται την ίδια μέρα την ΑΕ Αλεξάνδρειας, στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Σωτηριάδη.

Συνθέσεις

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Θεοδώρου, Αναστασιάδης, Κούβαρος Μ. (54′ Μπατσίλας), Γιαννακίδης, Αβετίδης, Χατζάρας, Μιχαλόπουλος, Χερίδης, Φραδέλος (80′ Κώστας), Γκόγκος (46′ Ρόκο).

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Τασίδης (55′ Μηνούδης Χ.), Πετκάκης, Παντριάς (72′ Ταταρίδης), Κουκουράκης (65’Καρβούνης), Συμπεθέρης, Σερμπίνης, Ζωγράφος, Ποτουρίδης, Κιρκιλιανίδης, Κίτσας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected