Κατηγορίες
Super League 1

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-0

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ - ÐÁÏ

Ο Παναθηναϊκός άφησε τους πρώτους του βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στον ψυχωμένο Παναιτωλικό και το 0-0 σφράγισε την αναμέτρηση.

Από τη μία πλευρά, όπως αναφέρει το agriniosports, ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε σήμερα με δύο πρόσωπα παρουσιάστηκε σήμερα ο Παναιτωλικός, αλλά δεν έχασε από τον Παναθηναϊκό (0-0) και συνέχισε με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα τη σεζόν. Τα «καναρίνια» ήταν εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως δέχθηκαν πίεση, την οποία και έβγαλαν… αλώβητα και έτσι πήραν τον βαθμό.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων το πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο ήταν τραγικοί, βελτιώσαν άρδην την εικόνα τους και αντεπιτέθηκαν στο δεύτερο, δίχως ωστόσο να καταφέρουν να αξιοποιήσουν μία από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, κυρίως εξαιτίας της πολύ καλής εμφάνισης του τερματοφύλακα Κυριακίδη.

Στο πρώτο 45λεπτο ο Παναιτωλικός στάθηκε πολύ καλά. Το 4-2-3-1 του Γιάννη Ματζουράκη λειτούργησε άψογα, αμυντικά και τακτικά τα «καναρίνια» πήραν άριστα και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Εκτός από της φάσης του Μπεργκ στην αρχή και το ακυρωθέν γκολ του Λουντ λίγο πριν την ανάπαυλα. Αντίθετα σε αυτό το διάστγμα οι «κυανοκίτρινοι» πρέσαραν και ιδιαίτερα με τον Κλέσιο ήταν αρκετά απειλητικοί. Ο Τομανέ στο 7′ είχε την καλύτερή τους στιγμή (έδιωξε δύσκολα ο Στιλ) και η λήξη του πρώτου μισού βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν 5-2 τελικές και 6-3 κόρνερ.

Στο δεύτερο μισό ο Παναθηναϊκός πίεσε, αλλά ο Κυριακίδης σε δύο περιπτώσεις (62′, 64′) και οι Κούσας, Τομανέ, Ροντρίγκεζ, Τσοκάνης που έκαναν σωτήριες προβολές, κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα. Μετά το 70′ ο ρυθμός έπεσε αρκετά και έτσι τα «καναρίνια» πήραν τον βαθμό.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης – Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης – Πάουλο, Μάκος –  Ουάρντα (70’ Μουνιός), Φερέιρα (69’ Μαρκόβσκι), Κλέσιο (82’ Ρότσα) – Τομανέ.

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ – Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί – Ζέκα, Λεντέσμα – Ιμπάρμπο (82’ Ρινάλντι), Λουντ (74’ Εμποκού), Γουακάσο (64’ Βιγιαφάνιες) – Μπεργκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected