Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς 0-0 (photos)

–Ν” Ο…ΝΆΆ…ΆΝ - –ΥΝ‘ΝΆ…Ν” PAS GIANINA - PLATANIAS (SUPERLEAGUE 2016-2017)Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι για τον Πλατανιά ο οποίος σε συνέχεια των δύο νικών στα πρώτα δύο παιχνίδια, πήρε την ισοπαλία στα Γιάννινα επί του ΠΑΣ! Ενα… εύκολο 0-0 για τους “ερυθρολεύκους” που επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά ότι είναι ικανοί φέτος για μεγάλα πράγματα στη Σούπερ Λιγκ!

Ο Πλατανιάς φτάνει έτσι τους 7 βαθμούς, διατηρώντας το αήττητό του αλλά και ατενίζει το μέλλον του με αισιοδοξία.

Σε γενικές γραμμές, ο Πλατανιάς στάθηκε πάρα πολύ καλά στα Γιάννινα και αν ήταν πιο εύστοχος στις τελικές του προσπάθειες θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ και να φτάσει στη νίκη. Πιο καλές ευκαιρίες κρίνονται αυτές του β’ ημιχρόνου, αμφότερες με τον Γιακουμάκη, που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν από τους διακριθέντες για την ομάδα του. Ειδικότερα, η πρώτη φάση σημειώνεται στο 55ο λεπτό όταν ο Αποστολόπουλος πασάρει για τον Γιακουμάκη που κάνει το σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ αφού βρίσκει στο σώμα του Μπέριου, ενώ η επόμενη πολύ σημαντική έρχεται στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, με τον Γουνδουλάκη να εκτελεί κόρνερ, τη μπάλα να φτάνει στον Γιακουμάκη που με κοντινό πλασέ τη στέλνει να περάσει άουτ.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ είχε μία διπλή ευκαιρία όταν μέσα σ’ ένα λεπτό, στο 62’ και στο 63’ απείλησε πρώτα με την κεφαλιά του Σκόνδρα, με τον Σωτηρίου να διώχνει σε κόρνερ με μια εντυπωσιακή απόκρουση, για ν’ ακολουθήσει η κεφαλιά από τον Σκόνδρα, την οποία εξουδετέρωσε πάνω στη γραμμή της εστίας ο Αποστολόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποστολής με 2η κίτρινη κάρτα του Λίλα στο 89’, αν και ειδικότερα ο αρχηγός του ΠΑΣ θα έπρεπε να έχει αποβληθεί από τον Κερκυραίο διαιτητή Πουλημά πολύ νωρίτερα λόγω του σκληρού του παιχνιδιού.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί η “ισορροπημένη” απόδοση που είχε ο Πλατανιάς σε όλο τον αγώνα και ειδικότερα ότι στο β’ ημίχρονο είχε μια αρκετά καλή παρουσία.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Σκόνδρας, Ναδάλες, Μπουκουβάλας, Κούτρης (70’ Δώνης), Λίλα, Κοζορώνης, Ζάιρο (75’ Βιδάλ), Μαμπουλού, Κόντε (83’ Φερφελής)

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος (83’ Γουνδουλάκης), Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (66’ Στάθης), Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (90’+1’ Ντιλαβέρ), Μανούσος, Γιακουμάκης

περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected