Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εορδαϊκός – Καμπανιακός 3-0 (vid)

G_E8NIKH_eordaikos_kampaniakosΈνας μεταμορφωμένος Εορδαϊκός σε σχέση με το παιχνίδι με το Νέστο κέρδισε εύκολα το Καμπανιακό με 3-0.

Όπως αναφέρει το matiesstasport, η ομάδα της Πτολεμαΐδας παίζοντας με 5 παίκτες 17 χρονών κατάφερε να αντεπεξέλθει το μειονέκτημα ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 19, να προηγηθεί και στην επανάληψη να κυριαρχήσει πλήρως και να φτάσει στο εύκολο 3-0 και να χάσει ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Μίλος Ίβιτς που πέτυχε 2 γκολ και ήταν μια διαρκής απειλή για τους φιλοξενούμενους ενώ όλοι οι παίκτες προσπάθησαν για το καλύτερο ειδικά ότι ο Εορδαϊκός έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα.

Από την άλλη ο Καμπανιακός δεν απείλησε σχεδόν καθόλου ακόμα και όταν έπαιζε με παίκτη παραπάνω και έχασε απόλυτα δίκαια. Ειδικά μάλιστα όταν έμεινε και αυτός με 10 κατέρρευσε εντελώς.

Φάσεις και γκολ

Στο 10’ μπροστινή μπαλιά του Λιάπτση με τη μία σουτ του Μαυροματίδη μπλόκαρε ο Κηπουρός αφού ο Σαραγιώτης κόντραρε όσο χρειαζόταν τη μπάλα.

Στο 18’ ο Υψηλός βρέθηκε μέσα στη περιοχή επιχείρησε το σουτ με το Στόϊκο αν και δεν είχε καλή ορατότητα να κάνει σωτήρια επέμβαση.

Στο 19’ ο Μπάζιος έφυγε μόνος ο Κανταρτζής το κράτησε, ο πρώτος πρόλαβε να πλασάρει αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Ο διαιτητής «γύρισε» πίσω τη φάση απέβαλε τον αμυντικό του Εορδαϊκού και έδωσε φάουλ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Αμέσως μετά Ίβιτς και Θεοδουλίδης προσπάθησαν να συνδυαστούν στη περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Ίβιτς που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 29’ δυνατό σουτ του Υψηλού από καλή θέση πέρασε έξω με το ημίχρονο να τελειώνει 1-0.

Sτο 50’ τραγικό λάθος της άμυνας του Καμπανιακού η μπάλα πήρε ύψος και στρώθηκε στον Χαραλαμπίδη που βρέθηκε μόνος σε κενή εστία. Εκεί τον ανέτρεψε ο Ρακαβίνας που αποβλήθηκε αφού 3 λεπτά πριν είχε δεχτεί και άλλη κίτρινη.

Το πέναλτι που υποδείχθηκε εκτέλεσε ο Μαυροματίδης για το 2-0

Στο 65’ ο Χαραλαμπίδης έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Ίβιτς που έφυγε μόνος μπήκε στη περιοχή σούταρε αλλά ο Κηπουρός απέκρουσε σε κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαυροματίδης και ο Ίβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το 3-0.

Στο 74’ φάουλ του Στεφανίδη έστειλε τη μπάλα στη συμβολή των δοκαριών και στο 77ο κόρνερ Ν΄Σο κεφαλιά Μαυροματίδη άουτ.

Συνθέσεις

Εορδαϊκός (Αλεξίου): Στόικος, Λιάπτσης, Νικολαίδης, Κατραντζής, Σαββίδης, Μπαλίτσας, Θεοδουλίδης (86′ Ιωαννίδης), Χαραλαμπίδης (71′ Ν΄Σο), Ίβιτς (78′ Ταμπά), Μπίκος, Μαυροματίδης.

Καμπανιακός (Κερλίδης) : Κηπουρός, Menighali, Λεφίδης (60′ Σαπανίδης), Σαραγιώτης. Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος (70’Μπιτζικόπουλος), Στεφανίδης, Προβατίδης, Κουντουράς (65′ Ασλαμπάλογλου), Υψηλός.

δείτε βίντεο στο kampaniasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected