Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Αστέρας Πετριτή 0-0 (photos)

petrit-11-dΆφησε δύο βαθμούς, στο γήπεδο της, η ΑΕ Καραϊσκάκης θυμίζοντας τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων, την περυσινή αρχή του πρωταθλήματος, όπου σε ανάλογα παιχνίδια, είχε αφήσει τους βαθμούς, που στο τέλος της στέρησαν την άνοδο.

Αυτή την φορά, αντίπαλος ήταν ο ΑΣΤΕΡΑΣ Πετρίτη απ’ την Κέρκυρα… Μια ομάδα, που ανέβηκε φέτος στην κατηγορία και είναι ομάδα, η οποία έχει στόχο να κρατηθεί στην κατηγορία και αποτελείται από ταλέντα της περιοχής, όπως δήλωσε στο “epithesi.gr” ο προπονητής Αστέρα Πετρίτη Σάββας Σιδηρόπουλος.

Τέτοια “γκέλες” για την φετινή χρονιά, όπου το αίτημα της ανόδου στην Β’ Εθνική, προβάλει επιτακτικό, δεν δικαιολογούνται και ας ευχηθούμε, να είναι η πρώτη και η τελευταία για την φετινή χρονιά.

Το ματς θα ήταν πολύ διαφορετικό αν στο 2ο λεπτό ο Γυφτοκώστας δεν αστοχούσε, αφού έχοντας βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, σούταρε πάνω στο τερματοφύλακα Ρηγανάς, ο οποίος έμελλε να έχει και άλλες τέτοιες αποκρούσεις, αλλά δεν διακρίθηκε γι αυτές, αλλά για το… θέατρο που έπαιζε σε κάθε ευκαιρία, ειδικά, μετά το 60′ όπου η ΑΕ Καραϊσκάκης, έχανε την μια μετά την άλλη, τις ευκαιρίες… Βεβαίως και… αποζημιώθηκε με την κίτρινη κάρτα, αλλά η κόκκινη, θα ήταν η πιο δίκαια ποινή, για τα όσα έκανε μέσα στο γήπεδο.

Στο 17′ η ΑΕ Καραϊσκάκης είχε διπλή ευκαιρία, κατά την οποία ο Κόλινς βάζει πλάτη τον αντίπαλό του και στέλνει την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να έρθει ο Οντγουονγκ, με petrit-11-a_mediumσουτ της απελπισίας, το οποίο πήγε για τα περιστέρια!

Το ημίχρονο κύλησε με την φλύαρη υπεροχή της ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία δημιούργησε ευκαιρίες, στο 24′, 30′ και 35.

Στο δεύτερο ημίχρονο, την πρώτη ευκαιρία είχε ο αστέρας Πετρίτη, κατά την οποία ο Ανδρούτσος, έκανε την απόκρουση του αγώνα. Μετά από πλάγια μπαλιά του Μάμαλου, σούταρε ο Γεωργαλάκης και απέκρουσε ο τερματοφύλακας, της ομάδας της Άρτας.

Αμέσως μετά η ΑΕ Καραϊσκάκης… συνήλθε, αφού ο Τσίρκοβιτς είχε περάσει στον αγώνα τους Τσάκαλο και Γούλα.. ανέβασε στροφές και στο 62′ και 65′, είχε δύο φάουλ με τον Λώττα, που και τα δύο πέρασαν λίγο πάνω απ’ το δοκάρι.

Στο 68′, μετά από κάθετη μπαλιά του Λώττα, ξεμαρκάρεται ο Τσάκαλος και χάνει μοναδική ευκαιρία. απ’ το σημείο αυτό, το παιχνίδι, είναι ένας διαρκής μονόλογος της ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά η μπάλα δεν θέλει να φτάσει στα δίχτυα. Στο 71΄και το 75′, ο Κόλινς κάνει δύο πολύ καλά σουτ, τα οποία όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας…

Στο 78′ έγινε η ευκαιρία του αγώνα. Σέντρα του Παπανίκου, ο Τσάκαλος βρίσκεται μόνος του, μπροστά απ’ τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ενώ έχει πολλές επιλογές, στέλνει την μπάλα πάνω στον Ρηγανά! Στο 83′ , το 85′ και το 87′ και πάλι η ΑΕ Καραϊσκάκης έχασε μοναδικές ευκαιρίες, για να κάνει το γκολ… Ειδικά στο 87′, είχαμε ωραία σέντρα του Λώττα, ακολουθεί προσποίηση του Οντβόνγκ, η μπάλα φτάνει στον Τσάκαλο και πάλι μόνος του, σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα. Ήταν η ευκαιρία του αγώνα…

Συνθέσεις

ΑΕ Καραϊσκάκης (Μίκι Τσίρκοβιτς): Ανδρούτσος, Παπανίκου, Λάμπρου (78′ Βελέτης), Αβραμίδης, Καραγιαννίδης, Κόλινς, Νταντίδης (63 Γούλας), Μαζιώτης (53′ Τσάκαλος) Γυφτοκώστας, Λώττας, Οντγβόνγκ.

Αστέρας Πετρίτη (Σάββας Σιδηρόπουλος): Ρηγανάς, Ασπιώτης (87′ Λυκομάνης) Λέσης (66′ Γούναρης), Πολύζος, Πάγκαλης, Στούλας, Γαστεράτος (83′ Ντόντος) Κατσίβελας, Γράντος, Γεωργαλάκης, Μάμαλος.

περισσότερες φωτογραφίες στο epithesi.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected