Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Νίκη Βόλου 2-0

1316be3f0bcb16f550aa459122968b4c_LΟ Ρήγας το ήθελε περισσότερο και το απέδειξε σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στο Βελεστίνο κερδίζοντας δίκαια τη Νίκη με σκορ 2-0.

Όπως αναφέρει το goalpost.gr, οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη έβγαλαν περισσότερη ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο και κάνοντας το γνωστό παιχνίδι των αντεπιθέσεων δημιούργησαν τις προϋποθέσεις να πάρουν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Αντίθετα για τους φιλοξενούμενους αυτή ήταν η πρώτη ήττα και τα πρώτα τέρματα που δέχονται τη φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 6’ όταν ο Αλεξίου έβγαλε στην πλάτη της άμυνας, κάθετα τον Σέττο, αυτός με το εξωτερικό έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Τζήμα. Το δεύτερο τέρμα που ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο για τον Ρήγα πέτυχε ο Κώστας Κυπτίου στο 74’.

Εκτός της μέτριας εμφάνισης η βολιώτικη ομάδα είχε να διαχειριστεί και το αριθμητικό μειονέκτημα μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Παπαγεωργίου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» του Λεωνίδα Μπίλη έβγαλαν περισσότερη ενέργεια, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Παπαγιάννη στα πρώτα 20 λεπτά με αποτέλεσμα η κούραση να παίξει το δικό της ρόλο και η ομάδα του Λάκη Μπακάλη να πάρει μία σχετικά εύκολη νίκη.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος : Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου,Γεωργατζής, Ζαχαράκης (67΄Μπόρας) , Κιπτίου (84′ Χατζής), Γκίκα, Σέττος (77′ Τσελέπης).

Νίκη Βόλου : Τζήμας, Παπαγεωργίου, Δημολιός, Ναουμίδης, Παπαδήμας, Πετράκος, Ζενούνι (81΄ Τσιουρέλης), Μαλακασιώτης (46΄Αλεξανδρής), Νικλητσιώτης, Παπαδόπουλος (46΄Μέτσε), Κορέτα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected