Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) ΑΕ Ερμιονίδας – Αστέρας Αμαλιάδας 3-1 (photos)

DSC_0187Την νίκη με 3-1 πήρε η Ερμιονίδα απέναντι στον Αστέρα Αμαλιάδας με τρία γκολ πού πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι από τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να προηγηθούν νωρίς στο σκορ με γκολ του Μπαρμπαρούση και με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να απειλεί για άλλα δύο γκολ στο 21 και 45. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση του πέτυχαν σε 23 λεπτά τρία γρήγορα γκολ, δύο με τον δαιμόνιο Απόστολίδη και ένα με τον Τριμπόνια και πήραν την πολύτιμη νίκη.

Το φιλμ της αναμέτρησης

Στο 11΄λεπτό ο Μπαρμπαρούσης μετά από λάθος της άμυνας της Ερμιονίδας με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού ανοίγοντας το σκορ.

Στο 21΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο 0-2 όμως το σουτ του Μπαρμπαρούση πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πονηρού άουτ.

Στο 32΄λεπτό οι αμυντικοί της Αμαλιάδας πρόλαβαν την τελευταία στιγμή και έδιωξαν σε κόρνερ μπροστά από τον Σελμανάι στο δεύτερο δοκάρι.

Στο 51΄λεπτό εκπληκτική μπαλιά του Τριμπόνια από το κέντρο του γηπέδου στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων στον Αποστολίδη πού μπήκε στην περιοχή πλάσαρε τον Καλιακμάνη κάνοντας το 1-1.

Στο 57΄λεπτό σουτ του Σελμανάι έδιωξε σε κόρνερ ο Καλιακμάνης.

Δέκα λεπτά αργότερα ( 61΄) σέντρα του Παιδάκη ο Αποστολίδης με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή με σουτ έδωσε το προβάδισμα στην Ερμιονίδα 2-1.

Στο 68΄λεπτό ο Τριμπόνιας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Σελμανάι από δεξιά έκανε το 3-1.

Στο 85΄λεπτό εκπληκτική απόκρουση του Καλιακμάνη στο δεξί του παραθυράκι έστειλε την μπάλα σε κόρνερ ύστερα από σουτ του Σχοινά .

Συνθέσεις

ΑΕ Ερμιονίδας : Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης Δουρμούσης (46΄Παιδάκης), Κισσές, Σκεντεράι, Παπαιωάννου, Σελμανάι, Αποστολίδας (73΄Σχοινάς), Τριμπόνιας (87΄Μπούρας),

Αστέρας Αμαλιάδας : Καλλιακμάνης, Μπουτσικάκης Π., Νικολακόπουλος, Μπαρδούσης, Μπράβος, Μπουζούρας, Νικολόπουλος (73΄ Μητρόπουλος), Δούλος (85΄Γεωργακόπουλος) Μελετίδης, Μπαρμπαρούσης (73΄Σταθάτος), Παρασκευόπουλος

περισσότερες φωτογραφίες στο sport-ermionida.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected